Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

U.S. reklama na Fiat 500 Abarth: Jak dostat Američany? (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (33)
Po roztomilé pětistovce nastupuje v USA taky odvozený Abarth, který je, jak předvádí reklama, pěkně neodolatelný a agresivní.

Fiat na autosalonu v Los Angeles představuje model 500 Abarth pro Severní Ameriku, který zde doplní modely 500 a 500C. Stejně jako evropské provedení i to severoamerické lze jednoduše identifikovat podle agresivního bodykitu ve spojení s 16palcovými koly, resp. za příplatek dodávanými 17palcovými koly.

Hlavní rozdíl mezi Abarthem pro Evropu a Severní Ameriku se ukrývá pod kapotou.

Zatímco na evropském trhu nabízí přeplňovaný čtyřválec o objemu 1,4 litru v základním provedení výkon 99 kW (135 k) při 5500 min-1 a točivý moment 206 Nm při 3000 min-1, tak severoameričtí zákazníci budou mít již v základu k dispozici 118 kW (160 k) při 5500 min-1 a točivý moment 230 dostupný od 2500 do 4000 min-1. Tyto hodnoty nabízí v Evropě až provedení s příplatkovým paketem esseesse.

Stejně jako evropská verze je i ta severoamerická vybavena pětistupňovou manuální převodovkou a elektronickou obdobou diferenciálu se zvýšenou svorností (TTC - Torque Transfer Control).

Pozornost severoamerických zákazníků k Fiatu 500 Abarth má přitáhnout i minutový reklamní spot. V něm se malý nabroušený hatchback dělí o hlavní roli s krasavicí, která jej lehce zastiňuje.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (33)
Avatar - Barrichello
23. 11. 2011 10:21
Re: Faenord a jeho komenty...
Kombíkem jezdí jen zoufalci >:D
Zvláště ropným >:D
23. 11. 2011 01:32
Na co to koukáš??
Nevím, ale poprvé jsem si to pustil bez zvuku na mobilu a byl jsem nadšen. Realita se zvukem mě vrátila zpátky na zem, a přesvědčení, že ta reklama je bez úderů na vtip a jen se snaží o "mužské" pudy.....

"Na co to koukáš?? Kam se to díváš?? Svlíkaš mě pohledem co?? Chudáčku, zatočila se ti hlava, že? Buší ti srdce..., chudáčku, nemůžeš si pomoct, že??..."

To jen tak ve zkratce, co jsem zaslechl.....
22. 11. 2011 15:51
Re: Faenord a jeho komenty...
sorry, ale marketingu asi moc nerozumies... toto je prave reklama ktora funguje. A suhlasim s Faenom :-)

imo: fasa reklama :)
Avatar - Barrichello
22. 11. 2011 10:37
Rekalma na 500ky zdá se nefunguje
jedna reklama střídá druhou zatímco prodeje neustále kelsaj. No zřejmě už je trh prdítky nasycen >:D
22. 11. 2011 08:14
Re: Faenord a jeho komenty...
Nebudu urážet jako ty, Faen-a-cokoli jako světová strana v angličtině....

ale jestli chceš chápat příspěvky GTI, musíš se naučit poslouchat a nebýt tak masově otupělý. Myslím, že GTI je nad věcí, na rozdíl od tebe.

1) polovina reklamy v italštině, jsem si na 100% jistý, že 99% Američanů netuší, o čem slečna mluví. My vzdělaní v Evropě možná občas ano...

2) "tyhle reklamy, kde jsou sexy holky patri mezi ty nejvice efektivni."
Ano, jsou, ale jen u mužské populace. Zbytek světa - ženy - si o tobě řeknou, že myslíš penisem a pošlou tě do háje. Pokud chceš cílit na muže, měl bys prodávat něco, co je opravdu PRO muže. F500 to podle mě NENÍ a nikdy nebude ;-)

3) Co je to za totální blábol, že když máš to auto (směšné malé F500), tak máš tu holku? No to ses zbláznil, to si fakt myslíš, že tam všichni čekají na toho prcka? Amerika je ve své omezenosti stále Amerikou, nezmění svůj styl během 4 měsíců, kdy ve Fiatu udělají zase něco vejcoidního >:D

3) "ta reklama ti rika, ze kdyz budes mit to auto, tak budes mit i tu holku"
Ta reklama je stejně stupidní jako celý Americký kontinent. Vylhaná naleštěná bublina, hodně kýčovitá scéna z filmu, ideálně rostlá děvčina odněkud z Vieste, kde není ani pořádných škol ani městské dopravy. Uznávám, že reklama absolutně sedí na USA. Tam všechno funguje jako tahle reklama, takže... se nedivme. Státy neberu vážně....

4) Víš proč celá Evropa jde do haj*lu a kromě Německa se všichni potápí? Protože celý jih jsou chlapi, co se jim rozklepe něco u kolen, když vidí takovouhle reklamu anebo slečnu LIVE!, přestanou pracovat a letí na siestu, anebo možná na víc.

Takže, naskočte chlapi do svých kombíků, a vyzvedněte děcka ze školky. Zapomeňte na sny typu Amerika anebo Reklama na F500. Ty totiž nefunugují.... :-!