Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ukazuje se Škoda Kodiaq Coupe: Chceme ji i v Evropě!

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (36)
Škoda Kodiaq je poměrně vděčným cílem nezávislých grafiků rozšiřujících její paletu provedení o nejrůznějších provedení. Nejnovější dílo vychází z neoficiálních informací o připravované karosářské verzi pro čínský trh.

Škoda odhalila podobu svého nového sedmimístného SUV na začátku září a během tohoto a následujícího měsíce nám nezávislí designéři nabídli možnou podobu verze RS, jejíž uvedení automobilka zvažuje. Následně dorazila vizualizace pick-upu, která je stejně jako speciál pro rallye Dakar čirou fantazií.

Naopak nejnovější dílo pojmenované Kodiaq Coupe, pod nímž je podepsán Theophilus Chin, představuje podobně jako vize provedení RS ze začátku září, možnou podobu modelu, kterého se můžeme dočkat i ve skutečnosti.

Škoda Kodiaq Coupe má být podle starších neoficiálních zpráv určena pro čínský trh a Theophilus Chin se rozhodl, že jej stylizuje do podoby vozu, který se zařadí po bok automobilů jako je Range Rover Evoque, BMW X4 nebo Mercedes-Benz GLC Coupe.

Tomu odpovídá dynamičtější styl předního i zadního nárazníků, celkové zkrácení vozu a téměř neznatelně klesající linie střechy. Jestli se Theophilus Chin trefil do podoby připravované novinky, ukáže až čas, ale jeho práce působí rozhodně atraktivním dojmem.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (36)
27. 11. 2016 02:24
Smart Pick-Up by nebyl?
Anebo Tatra 815 lift-Back.
Stejnej nesmysl je i pětidvířko kombík zvaný kupé.
Avatar - Joky
8. 11. 2016 17:00
Otázka názoru
Já se bez tohohle auta určitě v Evropě obejdu, ale jak čtu tyhle články o Škodě, tak autoři si chtějí zřejmě splnit svůj životní sen
a ocitnout se v *... otvoru vedení Škody...
Avatar - Ada je zase tady
7. 11. 2016 20:47
Re: z dennika nezavisleho novinara
Tekvica: ty jsi přežila Halloween? 8-s >:-[]
Avatar - Ada je zase tady
7. 11. 2016 20:45
zase vedle
Autoři těhle malůvek zřejmě mají "voko z Kašparovy krávy". Nakreslit čtyřokou obludu s koly jak od žebřiňáku a spláclou budkou může jen "estét". Opravdu trefnou definici "estéta" najdete v knize Dobrý voják Švejk.
Re: bez ohľadu
Ale trt...