Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

V Británii měli policejní Rolls-Royce Ghost! Bohužel jen naoko

Stanislav Kolman
Diskuze (1)
Hodně netradiční vůz se v policejních barvách objevil na dni otevřených dveří jednoho britského oddělení. Zločince však chytat nebude, připraven byl speciálně pro tuto akci.

Zatímco u nás se v policejním provedení nejčastěji objevují vozy značek Škoda nebo Hyundai, v britském hrabství Sussex připravili větší parádu. Policejní služebna v Chichesteru totiž během dne otevřených dveří oblékla do barev strážců zákona Rolls-Royce Ghost.

Na přestavbě auta se kromě policejního oddělení podílela také samotná automobilka. Úpravou prošel Ghost Black Badge, který byl pro hlídkování v ulicích zcela připraven. Disponoval střešními majáky, policejním zbarvením a dokonce i vysílačkou. Není divu, že si tohle auto na akci vysloužilo nejvíce pozornosti, zaujalo dokonce i člena parlamentu Gilliana Keegana, který byl též přítomen.

A proč že tuto kráso popisujeme v minulém čase? Rolls-Royce bohužel krátce po své „výstavní premiéře“ zamířil zpět do továrny, kde byla jeho policejní nadstavba odstraněna. Podpora automobilky na adresu Chichesteru však nebyla jen symbolická. Společnost věcnými dary potěšila tamní dětský domov, nemocnici i charitativní organizace.

„Bylo nám potěšením podpořit toto oddělení policie v Sussexu na dni otevřených dveří,“ uvedl Andrew Ball, zástupce značky Rolls-Royce. „Coby hrdý člen místní komunity uznává naše společnost služby všech záchranných složek, včetně policie,“ dodal Ball.

Stanislav Kolman
Diskuze (1)
Avatar - Uživatel_5340709
23. 7. 2017 09:55
V Sussexu měl
dealer víc rozumu, a Rols zapůjčil jen ke "statickým" akcím. ;-)