Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: ASMA Eagle I – Mercedes-Benz třídy S pouze pro silné nátury

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
Krátké video, v němž se prohání ASMA Eagle I, což není nic jiného než brutálně upravený Mercedes-Benz třídy S, je pouze pro zdatné jedince a milovníky extrémního tuningu, který předvádí právě společnost ASMA Design.

Společnost ASMA Design sice neoplývá dlouholetou tradicí, protože její historie sahá o necelé čtyři roky zpět, ale do povědomí tunerů se okamžitě dostaly její kreace, které jsou prakticky nepřehlédnutelné.

Mohutná maska s masivními žebry, protažená od kapoty až k spodní hraně předního spoileru je základním poznávacím prvkem vozů od ASMA Design. Současný Mercedes-Benz třídy S se díky této masce proměnil ve stroj, který příznivci společnosti ASMA Design zbožňují a těm ostatním většinou připomíná lokomotivu nebo sněžný pluh, případně kombinaci obou.

ASMA Design se neomezuje pouze na příď, ale upravuje kompletně celý vzhled vozu, takže ke slovu se dostávají rozšířené blatníky, nasávací otvory, nový zadní nárazník s difuzorem a nové výfukové potrubí s čtveřicí kruhových koncovek.

Vůz je snížen nástavci prahů, protaženými spoilery a také sportovním podvozkem, který jej přibližuje k zemi o 40 mm. Upravený automobil se pohybuje na pneumatikách o rozměrech 255/30 R21 vpředu a 295/25 R21 vzadu.

{videoplayer link="http://www.youtube.com/v/FS9Y9uIYxws" style="auto"}

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
Avatar - masO
6. 8. 2007 12:37
Re: milane teda..
No rekl bych ze tihle ti borci se nad nakejma detailama nepozastavujou, chladic pres celej cumak, nasavani pres celej bok, kola ktery se pomalu nevejdou do blatniku...to budou spis naci megalomani >:D
Avatar - masO
6. 8. 2007 09:07
milane teda..
To by clovek blil Milane !