Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Audi TT 2015 se začíná odhalovat

Michal Fokt
Diskuze (13)
Po skicách z minulého týdne nám nyní Audi, necelý týden před světovou premiérou, poskytlo první teaserové video, odhalující něco málo z vnějšího designu.

Třetí generace Audi TT, která přijde jako modelový rok 2015 na trh v polovině letošního roku, už nám v lednu na CES odhalila podobu interiéru a před týdnem šly do světa první oficiální skici.

Teď Audi zařadilo další rychlostní stupeň a přichází s prvním (a dost možná nikoli posledním) promo videem, ukazující před premiérou v příštím týdnu něco málo z toho, jak auto vznikalo - nákresy počínaje, přes výrobu prototypu až po předoboční záběr na část nárazníku a světlometu. jak už bylo řečeno dříve, žádnou revoluci ani náhlý nával emocí nečekejte, bude to prostě... TT.

Michal Fokt
Diskuze (13)
Avatar - white label
28. 2. 2014 23:46
Re: jak přes kopírák...
To jsem logicky předpokládal taky, ale podle toho co píše to zřejmě bylo jinak. >:-[] ;-)
28. 2. 2014 09:52
Re: jak přes kopírák...
>:D Když jsem tu fotku viděl, tak jsem předpokládal, že to vytvořil na místě. Nenapadlo mě, že s tím jezdil. :-O
Avatar - white label
28. 2. 2014 00:06
Re: jak přes kopírák...
Vážně? Že ty sis ještě nesmazal ty barevné popisy... :*) >:D
Avatar - poterienko
27. 2. 2014 23:37
Re: jak přes kopírák...
Mohl bych s tebou souhlasit, ale to co tu píšeš, najdeš u MB - na čumáku hromada led pásků, design, co ti vyrve oči...ale pak ti dojde, že to vypadá jak Hjondé. Mě se naopak líbí ten konzervativní styl Audi, to když se auto pomalu šine městem a ostatní raději uhýbají, nebo letí lehce po dálnici.

Nevím, zda očařuji okolí s obyčejnou A4 na základních 17", ale lidé dost koukají.
Avatar - 3_diamanty
27. 2. 2014 21:00
Re: jak přes kopírák...
mne sa paci akurat A3 sedan, inak je to ale cele o nicom to je pravda... ziadne emocie nic.... a pritom to nie su zrovna lacne auta tie audinky. Chyba mi tu charizma a vyzarovanie z tych aut.... nieco co cloveka chyti za srdce a aj pohladi na dusi a vyvola usmev a ocari okolie. Tazko tieto nehmotne pojmy nazvat ale jednoznacne mi u audi chyba ista aura vyzarujuca z tych aut a charizma a emocie.... nieco co fakt chyti za srdce a co ma "gule" ako sa vravi..... minule som videl bielu A4 na plechacoch zrejme v zaklade, teda nic moc,,,, prisaham ze zakladny rapid spaceback je atraktivnejsi .... je skoda ze audi sa nevie dizajnovo odviazat a ponuknut nieco co ma "gule" ... stale cakam ze ma niecim prekvapia ale uz 15 rokov nic..... prve audi TT ma zaujalo kedysi to vcelku priznavam na tu dobu to bolo v ramci moznosti audinky az moc emociami nabite auto.... ale akoby odvtedy zastal cas...