Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Mazda CX-3 Driving Movie ukazuje malý crossover v akci

Michal Fokt
Diskuze (37)
Nejnovější video Mazdy nám ukazuje malé SUV CX-3 při jízdě na zatáčkovitých okreskách i dálnicích, kde se má novinka cítit jako doma.

Mazda neztrácí čas a své nové malé SUV CX-3, které lze bez nadsázky považovat za nejhezčí crossover své třídy, uvede po světové premiéře koncem loňského roku v Los Angeles už na jaře do prodeje v Japonsku a Evropě a následně v létě v Americe. Nyní nám, krátce před evropskou premiérou v Ženevě servíruje oficiální jízdní video, na němž si dosyta můžete vychutnat všechny rafinované křivky jeho karoserie.

Michal Fokt
Diskuze (37)
Avatar - white label
22. 2. 2015 16:31
Re: CX3
Měl by vědět, co dělá, od toho tam je... :-)
Avatar - praděda7
22. 2. 2015 14:37
Re: CX3
To je pravda, ale marketing automobilek ví co dělá... ;-)
Avatar - white label
22. 2. 2015 14:26
Re: CX3
Pakety jsou o zvýhodnění ceny za více příplatků najednou, nikdo ti je ale zase nenutí a nepodmiňuje tím motorizace apod.
Avatar - praděda7
22. 2. 2015 14:20
Re: CX3
Já se díval na A3. Jo obvykle to má souvislost. Ale ne vždy. Holátka si nikdo nekupuje a oni to dobře ví. Proto se zaměřili na různé pakety a jejich prostřednictvím zákazníka oškubou. ;-\ Prošel jsem tím, když jsem kupoval loni X5ku. ;-)
Avatar - white label
22. 2. 2015 13:57
Re: CX3
Podívej se třeba na aktuální konfigurátor Q3. Můžeš mít alarm samostatně, advance key samostaně, nebo advance key včetně alarmu. Co od toho ještě chtít? Samozřejmě, že pokud chceš obecně např. adaptivní tempomat nebo park. asist. s kamerou, bude chtít konfigurátor, aby sis k tomu zvolil něco s větším displejem (např. vyšší řadu rádia, navigaci MMI, nebo něco, čeho je to součástí, jako např, llifestyle paket apod.), kde ti to může zobrazit. Takže pokud něco konfigurátor (u D3) něčím podmiňuje, tak to obvykle má nějakou logickou technickou souvislost.
Podstatné je, že u D3 můžeš mít klidně holátko s nejsilnějším dieselem, 4x4 a automatem a konfigurátor nebude nijak protestovat. Takže prémie hodně láká na bohatou příplatkovou výbavu, ale zároveň ti ji nenutí jen proto, že chceš silnější motorizaci, automat, nebo 4x4.