Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Osmisetkoňový speciál pro Baja 1000 v ulicích Ensenady

Jan Mička
Diskuze (6)
Tak se nám zdá, že firma Monster Energy pustila Kena Blocka k vodě. To sice zamrzí, ovšem o videa nepřijdeme.

Videí z produkce firmy Monster Energy, která vyrábí přeslazené energetické nápoje pro omladinu s rovným kšiltem, je plný internet. Nejvíce nám asi utkvěly v paměti snímky Gymkhana s Kenem Blockem, od toho jsme už ale delší dobu nic neviděli. Ono ale není třeba zoufat – firma totiž prodala další kamion zelených plechovek a vytvořila nový kousek, tentokrát se speciálem o drsný závod Baja 1000.

Přiložené video není první, ve kterém se tahle neúprosná bestie ukázala. Předcházel mu totiž díl Recoil 1, ve kterém se mimo jiné objevil také Nissan GT-R a BMW M3. Nyní se však přeneseme do mexického města Ensenada, kde se za volant osmisetkoňového monstra posadil kdosi jménem BJ Baldwin. Internet o něm hovoří jako o účastníkovi vytrvalostních závodů a nutno podotknou, že to na jeho jízdě jde vidět.

Sedmiminutový snímek je od začátku až do konce plný krkolomných skoků, smyků a také opálených slečen v plavkách, kterým truck v jednu chvíli málem přistál na hlavách. Nakonec ale všechno dobře dopadlo, všichni si po „gangstersku“ podali ruce a párty mohla začít.

Jan Mička
Diskuze (6)
26. 9. 2014 23:50
Ta buggy
mi připomíná speciál Robbyho Gordona, ale ony asi musí být všechny podobné když jedou stejný typ tratě. Robby s ní celkem solidně jezdí i na Dakaru - třeba na rovinkách díky konstrukci doslova létal a byl rychlejší než tým mini. Do závodů v terénu zaručeně nejlepší typ auta - i když nemá ani pohon přední nápravy.
https://www.youtube.com/watch?v=SrdWyS…
Avatar - positivemind
25. 9. 2014 23:28
Kdybych si mohl vybrat
Kdybych si mohl vybrat jediné auto, které bych si chtěl zařídit, bylo by to trophy truck z baja série.

Fakt by mě zajímalo, jak může mít takové auto čitelné řízení... s takovými koly a pneu to snad ani nejde. Nemá to někdo v ČR? Rád bych se svezl >:D
25. 9. 2014 23:19
Re: Už jsem to viděl na pinkbike.com asi před týdnem, nebo d
Na YT je to už přes týden :-)
Avatar - JDM
25. 9. 2014 20:11
Re: Už jsem to viděl na pinkbike.com asi před týdnem, nebo d
Perfektni i prvni dil byl super
Avatar - flyboyeda
25. 9. 2014 19:04
Už jsem to viděl na pinkbike.com asi před týdnem, nebo dvěma
a je to jedno z nejlepších videí které jsem kdy viděl, tak si to jdu pustit znova