Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Polepení vozu fólií ve dvou minutách

Ondřej Chamilla
Diskuze (21)
Zajímalo vás někdy, jak probíhá profesionální polepení vozu ochrannou fólií? Volkswagen Golf na tomto videu se nejdříve sám odstrojí, aby jej pak nástroje polepily do světle modré barvy.

Změna barvy pomocí ochranné fólie je oblíbená a poměrně levná záležitost, byť ne každý, kdo se tím zabývá, to dělá kvalitně. Abyste měli aspoň rámcovou představu o tom, jak to probíhá, připravila si jedna firma z Litva pěkné video, které ve dvou minutách shrnuje celý proces polepování auta.

Jak vidíte, není to nic jednoduchého, ale když to umíte, jde to téměř samo.

Ondřej Chamilla
Diskuze (21)
1. 3. 2015 16:34
zlodeji aut predsa nie su ziadny fuseri
;-)
Avatar - Bully_
28. 2. 2015 22:01
Re: Wrapping
Korozi ne, ale vrchni vrstva laku se misty proste poskodi. Jde o optickou zalezitost.
Pokud se dela carwrapping poradne, potom se mista rezu podlepuji rezaci niti a naslednym tahem za ni se dil oddeli, bez poskozeni podkladu. Nevyhodou opravdu kvalitne provedeneho carwrappingu je ale jeho cena, ktera se blizi doslova na dohled kvalitnimu celolaku. Nic neni zadarmo.
Avatar - Atlis
28. 2. 2015 17:34
Re: Wrapping
A preco by mali rezat na laku... :-O
28. 2. 2015 13:49
pekny animovaný film
Tak titulek clanku je samozrejme radsi bezkomentářet. Ale jako cviceni z filmove skoly animace to je pekne natoceno, to zase jo.
28. 2. 2015 01:26
Re: Wrapping
Asi by bylo záhodno si uvědomit, že obřezání fólie znamená rovněž pořezaný lak, resp. nařezaná jeho vrchní vrstva, což znamená, podle toho, jak důkladně bude vůz voskován, dříve nebo později korozi.