Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Premiéra Škody Superb na ženevském autosalonu

Jan Mička
Diskuze (36)
První den ženevské výstavy vyhradila Škoda Auto nové generaci Škody Superb. Impozantní představení vám přinášíme prostřednictvím videa.

Video se připravuje ...

Pokud jste nebyli na představení nové Škody Superb v pražském Karlíně, mohli jste si podobnou atmosféru užít také na ženevské výstavě. Automobilka totiž první novinářský den vyhradila vlajkové lodi celou expozici a všechno pojala opravdu impozantně - nazvala jej "Den Superb".

Šest vozů pod plachtou a nekonečné čekání na začátek prezentace – to byly poslední chvilky před tím, než na podium dorazil šéf komunikace Škody Peik von Bestenbostel a předseda představenstva Winfried Vahland. Po krátkém rozhovoru o největších novinkách vozu jako takového začala samotná prezentace, o jejíž dokonalý zvukový doprovod se postarala část České filharmonie.

Možná se podivujete nad nezvyklým žlutým lakem jednoho z vystavených exemplářů. Podle informací přímo z výstavy se jedná spojnici mezi konceptem Škoda Vision C a produkčním Superbem. Odstín nebude v základní nabídce, nicméně fleetoví zákazníci si jej budou moci zvolit. S tím souvisí také další novinka – zpřístupnění konfigurátoru Superbu od úterý 10. března. V tu chvíli budou známy i ceny všech verzí – zatím známe pouze základní 599.900 Kč za 1.4 TSI/110 kW.

Škoda před ženevskou výstavou ohlásila novinky v podobě Škody Octavia RS 230 s elektronicky řízeným diferenciálem VAQ, Fabie Monte Carlo a limitovaných modelů Edition k oslavě dvou letošních jubileí (120. narozeniny značky a 110 let od výroby prvního vozidla). Ty se ale zatím na stánku neukázaly. Je ovšem velmi pravděpodobné, že zítra bude expozice mladoboleslavské značky vypadat úplně jinak, proto na její návštěvu rozhodně nezapomeneme.


Jan Mička
Diskuze (36)
15. 4. 2015 07:51
nový superb
Ahoj, je vidět, že se ve škodovce snaží, co se týče designu tak sedan je pěkný, ale Combi je podle mě prostě nejpovedenější combi co jsem u Superba viděl! viz:

https://www.youtube.com/watch?v=l9vIAA…
9. 3. 2015 00:50
MOTORIZACE
Motorizace jsou známé a zase bohužel nejsilnější verze 4x4 nejsou v manuálu, fakt mne tím štvou. A ceny budou zítra.

[odkaz]
5. 3. 2015 16:30
Re: Škoda
A ty toho vyuzivas, jak jen to jde >:D
4. 3. 2015 21:24
Re: Škoda
Klídek... netušil jsem, že zmínka o nějakém německém autě strhne takovou reakci jednoho uživatele, že bude na pranýři dokonce i můj milovaný nick. :-) Papouškování nepapouškování, naštěstí je net relativně anonymní, takže ať už bych někoho například nazýval nekrofilním zoofilem, tak se to ve skutečnosti nemůže nikoho dotknout. A stejné je to v jakékoliv anonymní internetové diskuzi.
Avatar - MGRR
4. 3. 2015 21:14
Viděl někdo novou Toyotu AVENSIS :)
Nevím nakolik je nová, ale než si kupovat jako ovce podřadnou Škodovku...

[odkaz]