Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Prototypy Volkswagenu Crafter si o sebe utrhly zrcátka

Jan Mička
Diskuze (17)
I při testování prototypů dochází k nehodám. Tento „ťukanec“ dvou Volkswagenů Crafter je ale spíše úsměvný.

Řidiči testovacích prototypů to nemají jednoduché. Při jízdě se zamaskovanými vozy se často musí setkávat s dotěrnými fotografy, kteří při honbě za senzací často riskují více, než je zdrávo. Ne vždy je ale chyba pouze na straně ostatních, o čemž vypovídá přiložené video.

Příspěvek zachycuje testování nové generace Volkswagenu Crafter kdesi v horách, což už je samo o sobě dost na hraně. Však víte – velká dodávka, úzké silnice, hluboké srázy… Jenže za vzniklou kolizi si tentokrát mohou řidiči sami. V relativně přehledném místě pravděpodobně nedávali pozor a srazili se vnějšími zpětnými zrcátky. Odnesly to pouze plasty a odrazová skla, nečekaná „pecka“ ale mohla také poměrně dost vylekat.

Jak lze odvodit z bohatého maskování, největších změn se dočká přední část karoserie VW Crafter. Výroba vozu bude od příštího podzimu probíhat v polské Vřesině, současnou generaci zatím stále montuje Mercedes-Benz v Düsseldorfu a Ludwigsfelde. Do polského závodu o rozloze 220 hektarů Volkswagen investoval 22 miliard korun a měl by zajistit práci až 2300 lidem.

Jan Mička
Diskuze (17)
Re: Kdesi v horách
>:D >:D >:D
Re: Výroba vozu od letošního podzimu?
Typicky slint primitva, okopávace a lháre s nickem Jouda@W. >:D >:D >:D
Avatar - Uživatel_5340709
15. 10. 2015 16:36
Re: Zvuk
:yes:
Avatar - Uživatel_5340709
15. 10. 2015 16:35
Re: Dyk
Pravda, to pravostranné řízení ledasco vysvětluje. Evidentně s tím asi jede někdo, kdo je zvyklý jezdit s volantem na správném místě.
15. 10. 2015 15:24
Re: Zvuk
To bude polni kuchyne