Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videorozhovor s Lubošem Vlčkem: Kodiaq bude globálním autem!

Jan Mička
Diskuze (114)
V rámci představení Škody Kodiaq v Berlíně jsme si povídali s Lubošem Vlčkem, šéfem prodejní organizace Škody Auto. Jak nový model hodnotí?

Škoda Auto pojala světovou premiéru nového modelu Kodiaq v obrovském stylu. Do berlínského kulturního centra Kraftwerk se sjelo na osm set hostů snad z celého světa, tisíce diváků sledovaly ceremoniál díky online přenosu, přičemž už před samotnou ukázkou vozu se bylo nač dívat. Prezentace probíhala formou spojení hudby, tance a filmu, na pódiu se postupně vystřídalo několik exemplářů, aby v samém závěru zůstaly čtyři, které si mohli přítomní novináři prohlédnout.

Nový Kodiaq jsme si už si za přísného utajení stihli prohlédnout ještě před světovou premiérou a hned jak to bylo možné, vydali jsme první statické dojmy, na slavnostním večeru jsme však také nechyběli a natočili rozhovory s vysokými představiteli Škody Auto. Jedním z nich byl Luboš Vlček, šéf prodejní organizace Škoda Auto ČR, jehož názory na vůz si můžete poslechnout v přiloženém videu. Co všechno nový Kodiaq pro značku znamená? A může se z něj v budoucnu stát celosvětově prodávaný vůz? To všechno se dozvíte v rozhovoru!

Vedle členů představenstva provázel večerem Peik von Bestenbostel, šéf komunikace automobilky. Pozvání přijal i čtyřicetinásobný Zlatý slavík Karel Gott a nechyběla například ani Pat Branson, starostka města Kodiak, která kvůli premiéře vozu letěla dvacet hodin z Aljašky do Berlína. Nakonec předala Bernhardu Maierovi, šéfovi Škody Auto, symbolický klíč od města.

Video se připravuje ...

Jan Mička
Diskuze (114)
Avatar - Barrichello
8. 9. 2016 20:55
Re: Globální produkt?
Ne, kape si tam strichnin >:D
Avatar - Barrichello
8. 9. 2016 20:51
Re: Mával
>:D >:D >:D >:D
Avatar - Barrichello
8. 9. 2016 20:51
Re: Mával
Dat is propaganda majn her, to ho naučit dědeček Pepa Gebls, vrštenzí? >:D
Avatar - Barrichello
8. 9. 2016 20:48
Re: Mával
Dast is tsechische gelanwande, ja wohl majn herr. Khoodak byt topara suvka od Schade, richtig. S motorem ze skačka maschinen to bude mit uspěch i ve Spojená státa >:D >:D
Avatar - O5kar
5. 9. 2016 13:25
Re: Hmm... ani já jsem se informacím o medvědovi neubránil.
S tím píchnutým kolem, to není dnes jenom problém Kodiaqa. Jsou SUV, které s tím mají potíž od dříve. Teď jenom záleží na tom, jakého a jak naloženého Kodiaqa budeš mít, třeba na tu dovolenou. Když si dáš někam do kufru své vlastní simply clever v podobě příčných nosníků na ty střešní ližiny, tak to máš jako řešení.