Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Individual nově s vlastním logem

Ondřej Láník
Diskuze (129)
Luxusní a individuálně upravené automobily značky Volkswagen budou od čtvrtého čtvrtletí osazovány novým logem. Volkswagen Individual GmbH se od roku 2003 specializuje na úpravy vozů VW na přání zákazníků.

Luxusní a individuálně upravené automobily značky Volkswagen budou od čtvrtého čtvrtletí osazovány novým logem. Volkswagen Individual GmbH se od roku 2003 specializuje na úpravy vozů VW na přání zákazníků.

Nové logo, jež představuje stylizované písmeno "i", bude na všech vozech, které projdou dílnami Volkswagen Individual GmbH. Jeho místem budou přední blatníky, nástupní lišty nebo kožené opěrky hlav sedadel, do nichž bude logo vytvarováno.

VW Individual je stoprocentní dceřinou společností firmy Volkswagen AG a má několik oddělení, která pečují i různě zaměřené zakázky. Nejedná se tedy pouze o luxusní vozy a limitované série jako je Golf R32, Touareg Executive s motorem W12, CrossPolo nebo Polo GTI Cup Edition, ale také o vozy upravené podle přání flotilových odběratelů, policie, záchranné služby nebo armády. Rozvíjí se také úpravy vozů na alternativní paliva (Touran EcoFuel).

Ondřej Láník
Diskuze (129)
16. 8. 2006 23:38
Re: Něco na tom bude...
:-)
15. 8. 2006 19:12
SAKRA,
čtu to tu 3 hodiny... největší záhul mi dal ten pošuk, ale zase... když už jsem to čet´ posedmý (je lehce po sedmý)... naučil mě to nazpaměť... Ale zpět k "I" tedy k IKONĚ - nedělal bych z toho takovej brajgl... už jsem to tu psal - mrkni do VW a zeptej se, co pod pojmem individual obnáší Apoštol, a budeš spokojenej, tedy pokud si ho chceš koupit. Jiná sedadla, matová přední maska, atd... Upřímně pánové... jestli už vám na VW vadí i to, že individualizuje nabídku...- že ti umožnní si auto udělat ještě více podle svejch představ... tak mě to opravdu vede jen k jedné myšlénce... že jsme tu než klub majitelů RC modelů... protože tohle by snad měl následovat každej, co vyrábí auta, ne? P.S. Tomovi jednu informaci - hele, stojí mi to ještě dobře.... nemám co ustávat. Nejsem ostatně cesťák, co pod praporem falše tlačí do Jaguaru přepážky, nejsem ani jihočeskej zrající snaživec, co zzakop a už se nezzved´... jsem ovšem grizzly, co rafne a nepustí... špičáky zpilované do tvaru písmene "V"... na levém rameni vytetovaný písmeno "G"... a na slipech vyšitej nápis - Apoštol nikdy nespí... ;-) :yes: BRAVO, (I)VW-PORSCHE :yes: