Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Scirocco GTS: Omlazená verze debutuje v Šanghaji

Michal Fokt
Diskuze (6)
Všechny verze Volkswagenu Scirocco už za sebou mají od loňska facelift, poslední je na řadě specifikace GTS. Ta ukáže své vizuální vnady poprvé na čínské půdě.

Volkswagen omladil model Scirocco na jaře loňského roku a provedené změny zahrnují nový přední nárazník, masku chladiče s voštinovým dekorem, nový tvar zadních svítilen a černý zadní difuzor.

Nyní prošel touto "zdrsňovací" kúrou také model Scirocco GTS, což je, jak známo, optický paket pro standardní 220koňovou verzi "šíra". Výše zmíněné modifikace kombinuje s aerokitem R-Line, zahrnujícím speciální nárazníky, lesklou černou masku chladiče a zpětná zrcátka, střešní spoiler, prahové nástavce, a osmnácti- nebo devatenáctipalcová kola. Za příplatek (v Číně standardně) lze přikoupit ještě rychlé pruhy, jejichž barva se liší v závislosti na laku karoserie. Vybírat lze z barev Deep Black, Indium Grey, Urano Grey, Pure White, Oryx White a "Flash Red".

Neméně velkorysé jsou modifikace interiéru. Vůz dostává mimo jiné černé čalounění stropu, dekory "Piano Black", sportovní volant s červeným šitím a plaketkou s logem GTS, nerezové pedály, specifické čalounění s kontrastními švy nebo "golfovou" hlavici řadící páky. Samozřejmostí je pochopitelně nejnovější specifikace infotainmentu MIB II (Modular Infotainment Matrix).

Michal Fokt
Diskuze (6)
17. 4. 2015 14:04
Hlavně, že ho nezprznili el. P brzdou!
Chvála bohu, že alespoň do toho Scirocca nedorazila příšernost v podobě el. parkovací brzdy jako do současného Golfu. Šíří se jako rakovina, viz. modernizace Mazdy 6 a CX-5... :-( :no: :no:
17. 4. 2015 11:30
Re: Kopírování zahraničních webů.
:yes: >:D >:D >:D
Avatar - IPA? CO JE TO ZA CYPA?
17. 4. 2015 10:34
Re: Kopírování zahraničních webů.
Já jsem Gilgit!
Avatar - iudex
17. 4. 2015 10:24
Re: Kopírování zahraničních webů.
Chudák Gilgit, takto si mu zobral vietor z plachiet. >:-[]
Avatar - iudex
17. 4. 2015 09:25
Nadsluhovač
Tak Šíro už nadsluhuje pomerne dlho, neviem, či nejaké rýchle pruhy na karosérii predaje oživia. Spočiatku výroby to bolo skutočne dosť populárne auto, ale konkurencia sa posunula odvtedy dopredu, niektorí tunajší užívatelia stihli Rocco kúpiť, predať, kúpiť ďalšie, rozbiť ho a potom presedlať na iné auto a Rocco je stále tu. >:D