Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vyfoťte novou fabii a získejte Playstation2

Libor Zezulka
Diskuze (67)
Zatímco Škodu Roomster čeká tržní start, za zdmi mladoboleslavské automobilky se připravuje další klíčový model – nová generace Fabie. Když se vám podaří novou fabii vyfotit, můžete vyhrát Playstation2.

Zatímco se Škoda Roomster úspěšně představila veřejnosti i novinářům na ženevském autosalonu a čeká na tržní start, za zdmi mladoboleslavské automobilky se připravuje další klíčový model – nová generace fabie. Její oficiální fotografie Škoda úspěšně tají, k dispozici jsou pouze skici a velmi nekvalitní špionážní fotografie. Jak se ovšem bude blížit termín premiéry, lze předpokládat, že se bude fabie stále častěji vydávat na projížďky v okolí mateřského závodu nebo v různých koutech republiky.

Každopádně bude zřejmě možné zahlédnout novinku v běžném provozu. Jelikož se jedná o významnou událost v historii Škoda Auto, vždyť fabie se stala velmi populárním vozem v celé Evropě, rozhodli jsme se vyhlásit soutěž „hon na fabii.“ Její pravidla jsou jednoduchá. Podaří-li se vám novou fabii vyfotografovat v negližé (bez maskování nebo jen s malým maskováním) a my vaše fotografie zveřejníme, dostanete od nás herní konzoli Playstation2. Přejeme vám šťastný lov a těšíme se na vaše snímky.

Libor Zezulka
Diskuze (67)
19. 3. 2006 23:10
Re: GTi...koukni se!!!
Nevstupuji dvakrát do stejné řeky... Ovšem zcela upřímně a přátelsky ti píši, že getei V... v černé... je po dlouhých létech opět to pravé getei... o němž by se uvažovat dalo... Jezdím dnes v jiné kládě... s ohledem na věk a rodinný stav...
17. 3. 2006 22:44
JDU DO TOHO NATVRDO
Jo, jdu do toho, soukromý vočko... to by bylo, abych Fabii neulovil... Tak mě ale napadá... kdo posoudí, až tu svou šunku zabalím do peřin, vyfotím jí levej blinkr a přijdu si pro plejstejšna... že na něj nemám nárok? No, vidím, že to tady bude brzy na mačety >:D Vítěz bere, ovšem pozor, fotografie spodku, nebo dutin nesoutěží ;-) :yes:
17. 3. 2006 22:41
Re: GTi...koukni se!!!
:-) :yes: :yes: Dokonalé. Dnes proti mě jel červenej... měl jsem slzy dojetí v očích... Super auťák. :yes: :yes: