Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor v novém kalendáři vyslal krásné dívky do přírody

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
Společnost Zetor Tractors a.s. uvádí dvojici nových kalendářů pro rok 2019. První z nich se věnuje současným modelům značky Zetor, zatímco druhý již tradičně sází na ženskou krásu.

Společnost Zetor Tractors a.s. si pro příští rok opět připravila dvojici různých kalendářů, z nichž jeden představuje průřez produktovým portfoliem červených traktorů, zatímco ten druhý, vydaný v limitované edici, nabízí kontrast křehké krásy se silnými stroji.

Kalendáře vznikaly v polovině září v reálných lokacích v okolí Brna, rodném městě ikonických červených traktorů. Limitovaná čtyřstránková edice kreativně a s lehkou nadsázkou vyjadřuje, kde všude se dá využít síly, obratnosti a odolnosti traktorů Zetor. V hlavní rolích jsou letošní novinky v čele s modely Major a Crystal HD.

Produktový dvanáctistránkový kalendář je zasazen do reálného prostředí, kde traktory značky Zetor nachází své uplatnění – všech šest modelových řad, které brněnská značka nyní ve svém portfoliu nabízí, lze vidět na loukách, polích, lesích, parcích, ve dne i v noci.

„Produktový kalendář Zetor představuje naše aktuální portfolio v reálném terénu, ve kterém lze konkrétní modely bez problémů využít. Tímto pojetím chceme poukázat na to, že traktory Zetor jsou spolehlivými stroji za každé situace při různorodých činnostech,“ říká ke zvolenému motivu produktových kalendářů Petr Konštacký, ředitel Úseku prodeje a marketingu Zetor Tractors a.s.

Autorem a realizátorem kalendářů je uznávaný slovenský fotograf Martin Fridner, který je pod jejich tvorbou podepsaný již počtvrté. V limitovaném verzi se objevila modelka Andrea Zlesáková, která v kalendáři pózovala již minulý rok, a vedle ní pak další dvě modelky Anna Szopa a Aneta Kalousková, které pózují třeba jako rybářky.

„Celým kalendářem nás provází téma využitelnosti traktorů pro aktivity našich slečen v přírodě. Jako obvykle jsme motivy volili s velkou mírou nadsázky. Spojení ženské krasy s krásou místní přírody a elegancí silných strojů nám evokuje univerzálnost využití traktorů v praxi,“ vyjadřuje se k záměru fotografií dvorní fotograf kalendářů Martin Fridner.

„Tentokrát to nebyla realistická montáž ani práce v ateliéru, ale reálné prostředí s reálnou fotografií. Projekt byl náročný zejména, co se týče hledání lokací, jelikož jsme potřebovali specifické druhy země v relativně malé vzdálenosti. Musím říct, že okolí Brna mě překvapilo svojí přírodní rozmanitostí, bylo to pro mě i poučné a inspirativní cestování,“ doplňuje Martin Fridner.

Kalendáře Zetor mají již tradici, každý výtisk je žádaným sběratelským kouskem. Každoročně vychází ve dvou edicích, a to v limitované, která umělecky propojuje krásu žen se silou stroje, a v produktové, která je zaměřená na stroje a jejich využití. Kalendáře oceňují i odborné poroty, například v roce 2015 získal kalendář pro rok 2016 ocenění Fénix Content za fotoprodukci. Kalendáře na rok 2019 jsou v prodeji na e-shopu Zetor a u autorizovaných prodejců značky Zetor.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
Avatar - rokyta.p
19. 11. 2018 05:12
Re: Baby
Jo Zetor jede :-) A jestli to je kalenář o holkách a navíc tam přizvukuje Zetor nebo je to kalendář Zetoru je úplně jedno. Na můj vkus sice trochu tmavé barvy, ale většina fotek vypadá dobře.
Avatar - Jaros71
18. 11. 2018 18:37
Re: Baby
Pěkný...
Hezkých holek nikdy není dost :-)
Avatar - _Karel_
17. 11. 2018 19:53
Re: BABY
Tu Ficovi závidím :yes:
17. 11. 2018 19:40
BABY
A HLAVNA STATNA RADKYNA MAJKA TROSKOVA JE KDE??? >:D >:D >:D
Avatar - _Karel_
17. 11. 2018 18:22
Hmm
Zbytečně moc oblečení ;-\