Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor Tractor Show vstupuje do své sedmé sezóny

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Traktory značky Zetor se již posedmé vydaly v rámci oblíbené Zetor Tractor Show na cestu dlouhou několik tisíc kilometrů po celé Evropě.

Traktory značky Zetor v letošním roce od druhé poloviny května do října navštíví během akce Zetor Tractor Show celkem devět evropských zemí a představí novinky na 60 místech. Svou lokální premiéru letos zažije akce v Chorvatsku a v Rakousku.

Veřejnost se může těšit na představené nového modelu Major HS, nebo traktorů modelových řady Proxima a Forterra s emisním řešením STAGE IV. Robert Todt, ředitel Úseku prodeje a marketingu společnosti Zetor Tractors a.s. dodává, že stroje budou k vidění při reálných činnostech a budou agregovány s vybranou zemědělskou technikou. Zájemci si budou moci vyzkoušet například čelní nakladače Zetor System.

Na každé zastávce budou odborníci ze společnosti Zetor Tractors a.s. a také zástupci místního prodejce, kteří budou návštěvníkům k dispozici, rádi jim poradí a zodpoví jejich dotazy.

Letošní ročník nemá nabídnout pouze prezentací novinek a praktickou ukázku traktorů, ale rovněž poskytnout poradenství zákazníkům v rámci poprodejních služeb. Během akce tak mohou od zástupců společnosti získat informace, rady a tipy, jak co nejlépe pečovat o svůj stroj a jak využívat na maximum jeho vlastnosti a dovednosti.

Zetor Tractor Show letos odstartovala 22. května v Chorvatsku, kde brněnský výrobce počátkem letošního roku uzavřel spolupráci s novým distributorem. Akce tady bude mít svou premiéru a následně se přesune do Švýcarska, Rakouska, Polska, Litvy, Švédska, Nizozemska nebo Velké Británie a svou pouť uzavře v říjnu ve Francii. Plánováno je 60 zastávek v devíti zemích Evropy, jejichž termínu budou ještě upřesněny.

Zetor Tractor Show byla za celou dobu konání akce k vidění ve více než 20 evropských státech, zorganizováno bylo téměř 400 zastávek a akcí se zúčastnilo přes 60.000 návštěvníků.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)