Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Alfa Romeo Giulia QV Sportwagon: Ostré kombi by mohlo vypadat takto

Ondřej Chamilla
Diskuze (14)
Kromě krásných sedanů uměla Alfa Romeo vždy i neméně pohledné vozy kombi. Jak by mohla vypadat praktičtější varianta nové Giulie QV nám ukazuje vizualizace od rmcardesign.com.

Novou Alfu Romeo Giulia QV v červené a bílé barvě jsme již viděli, jak ale bude vůz vypadat třeba v nějakém tmavším odstínu? A co praktičtější varianta Sportwagon? Na tyto dvě otázky by mohla odpovědět tato vizualizace, na které vidíme virtuálně vytvořené kombi v tmavě modré barvě.

A dle očekávání vypadá vůz skvěle. Nemá sice střešní lyžiny jako většina jiných kombi včetně těch ostrých typu Audi RS4 Avant nebo Mercedes-AMG C63 , což může vzhledově pomoci, i tak si však myslíme, že Giulia Sportwagon by mohla být jedním z nejzajímavějších vozů s praktickou karoserií.

Ještě připomeňme, že pod kapotou verze Quadrofoglio Verde se nachází přeplňovaný vidlicový šestiválec o výkonu 510 koní (375 kW), který roztáčí zadní kola. S vozem ve verzi sedan cvičí velmi snadno, z klidu na sto kilometrů v hodině vůz akceleruje za 3,9 sekundy.

Ondřej Chamilla
Diskuze (14)
13. 7. 2015 21:33
Re: BMW 3
Posunutí kabiny vzadu tady u Giulie samozřejmě nikdo nekritizuje, to k modernímu RWD prostě patří. Tady jde ale o ty tvary a příliš zaoblené linie...
Avatar - Kobler
4. 7. 2015 11:21
Re: Funus kára
No z těmi veterány nevím. Vlastním 159 1.75 TBi a názor na diesel v Alfě mam stejný.

Dieslová 159 je hezká pouze do nastartování.
3. 7. 2015 11:03
Re: Funus kára
Přesně ;-)

[odkaz]
3. 7. 2015 10:12
Re: Funus kára
co takhle
[odkaz]
[odkaz]
Avatar - grifith
3. 7. 2015 09:26
Re: Funus kára
Táhne se to diskuzemi už hodně dlouho jako tenká červená nit.... Alfa+diesel = demence, Superb + V4 = automobilové harakiri atd.
Jsou lidé, sedlající "veterány", kteří se potřebují jasně vyhranit a tak zde vznikají podobná klišé. Tak to bylo, je a bohužel i bude...