Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Alfa Romeo Giulia ve standardní verzi: Bude vypadat takto?

Jan Mička
Diskuze (15)
Alfa Romeo nám zatím oficiálně ukázala sedan Giulia ve specifikaci QV. Šikovní grafici však mají jasnou představu o dostupnějších variantách.

Verze Quadrifoglio Verde v případě Alfy Romeo Giulia znamená dvakrát přeplňovaný šestiválec o výkonu 375 kW (510 koní), pohon zadních, nebo všech kol, drsný body kit, aktivní aerodynamiku a především skvělé dynamické vlastnosti. Sedan střední třídy se totiž z nuly na stovku dostane za 3,9 sekundy a podle neoficiálních informací dosáhl na oválu Nardo maximální rychlosti 321 km/h.

To je sice všechno hezké, takto specifikovaný vůz se spoustou karbonových dílů však bude pro běžné zákazníky cenově nedostupný. Na zářijovém autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem by měla automobilka představit i umírněnější varianty a kompletní motorovou paletu, jak ale bude „běžná“ (lze toto slovo ve spojitosti s Alfou Romeo vůbec použít?) Giulia vypadat, zatím veřejnost neví. Ještě štěstí, že existují šikovní grafici s potřebnou technikou a spoustou nápadů…

Vůz na fotografiích, které zveřejnil server OmniAuto.it, vychází z verze QV, je ale citelně „umravněn“. Pryč je aktivní splitter, kapota s otvory pro odvod přebytečného tepla, přední nárazník již mezi „zuby“ necedí něco ve smyslu „uhni mi z cesty“, a obrovská tmavá kola byla nahrazena paprskovými. Zatímco Giulia QV působí dojmem, že zadupe do země všechno, co jí přijede do cesty, upravená verze z našeho pohledu navazuje na přirozenou eleganci modelu 156. Všechno ale ještě může být jinak.

Jan Mička
Diskuze (15)
Avatar - deolator
13. 7. 2015 09:30
Re: Doufám
Pěstovat tam můžeš maximálně například brambory, samci i samice se chovají... ;-)
12. 7. 2015 22:17
Re: Doufám
Cha cha, Alfa s elektromotorem? Zřejmě slušnej matroš! >:D >:D >:D
12. 7. 2015 13:18
Re: Tyhle ty jalové výplně prostoru typu: Bude vypadat takto
aj taketo komentare su pre niekoho zbytočne :-)
12. 7. 2015 10:45
Re: vypadá
No jestli něco koncern Fiat umí, tak na začátku přepálit cenu - zvlášť u Alfy bude hoooodně sebevědomá ;-\
12. 7. 2015 02:05
Tyhle ty jalové výplně prostoru typu: Bude vypadat takto....
.....první skici, je tohle vzhled nové generace?, praktická varianta vozu očima grafika, Alfa Romeo Giulia QV Sportwagon: Ostré kombi by mohlo vypadat takto, Audi RS4 Avant B9: Bude vypadat takto? a všechny podobné články si strčte za klobouk, jsou k ho..., pardon, zbytečné. :no: Alespoň pro mě.