Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Americký YouTuber si nechal vyrobit McLaren 765LT v růžové barvě. Co vy na to?

Diskuze (19)

Růžová asi není tou první barvou, která vás při pomyšlení na úžasný stroj McLaren 765 Longtail napadne. Pokud však vaše jmění přesahuje 200 milionů dolarů, možné je všechno.

Jeffree Star je americký extravagantní YouTuber, vizážista, zpěvák nebo zakladatel vlastní společnosti Jeffree Star Cosmetics, chcete-li. Nyní nás však zajímá spíše jeho láska k automobilům, konkrétně k McLarenu a Rolls-Royce. I když jako správná hvězda dnešní doby své auto pravidelně obměňuje, jeho stálicemi v garáži jsou McLaren Senna nebo Rolls-Royce Cullinan.

Nově se k těmto vozům do garáže podívá růžový McLaren 765LT vyrobený na zakázku. Původní model 720S nahradil právě model 765LT - vylepšený model od McLarenu má nyní 570 kW (765 koní) a maximální točivý moment 800 Nm. Maximální rychlost vylepšeného modelu je 330 km/h a stovku zvládne za 2,8 vteřiny, dvoustovku pak za 7,2 vteřiny.

Zakázkový McLaren 765LT vznikl ve spolupráci se samotným majitelem, prodejcem McLaren Newport Beach a McLaren Special Operations. Star nazval svůj nový McLaren v překladu “Růžové kouzlo”, z čehož je patrné, jaká barva bude na tomto McLarenu dominantní. Exteriér je v růžové perleti namíchané podle přání majitele. Barva se pak v závislosti na slunečním svitu různě třpytí.

Jako kontrastní barvu zvolil majitel v exteriéru i v interiéru karbonově modrou. Uvnitř dále najdeme světlejší růžovou kůži, kontrastní modrou kůži a také plynové a brzdové pedály v modré barvě. Karbonové závodní sedačky jsou převzaté z McLarenu Senna.

McLaren 765LT začíná přibližně na částce 8,4 milionů Kč. Dle slov Jeffreeho Stara se cena zakázkového 765 LT Pink Magic vyšplhala téměř k dvojnásobku, a to na 15,2 milionů Kč. Jedná se o konfiguraci, která fanouškovskou společnost rozdělí na dva tábory. Někomu může přijít originální (podobný najdete opravdu jen těžko), druhý tábor bude argumentovat přílišnou extravagancí, nevkusem... Dealerství je však na spolupráci hrdé a co je nejdůležitější, samotný majitel je z auta nadšený.

Autor: Dominik Kovář

Diskuze (19)

Doporučujeme

Avatar - Plautus
16. 2. 2022 11:26
Re: Úžasná doba.
Máš pravdu, na vine je však mlčiaca a ľahostajná väčšina, ktorá to všetko toleruje. Rozobrať to do dôsledkov by bolo na dlho, pričom riešenie by bolo jednoduché, a tým je hlavne zdravý rozum, ktorý však ťahá v dnešnom svete za kratší koniec. Všetko to začína výchovou detí...
Avatar - Mokrous
16. 2. 2022 11:25
Re: Koukám mínusovači
Tak tak...
Avatar - Plautus
16. 2. 2022 11:20
Re: Koukám mínusovači
Rozhodne v tom nie ste sami. Normálnych je stále dosť, len sa z nich stala mlčiaca a ľahostajná masa, čo je na škodu, pretože práve vďaka tomu sa potom dostávajú na výslnie tí úchyláci, ktorí sa snažia vyčnievať aj za cenu toho, že pred väčšinou sú za debilov, ale na ich presadenie sa im stačia hlasy sprostoliberálnych úchylov.
Avatar - Mokrous
16. 2. 2022 10:04
Re: Koukám mínusovači
Evidentně :D
16. 2. 2022 06:39
Re: Úžasná doba.
Ale tie masy idiotov su svojpravne. Zakazat hlupost nedokazes a ze dokaze takato existencia z toho profitovat je len o tom, ze dnes su siroke moznosti a tudiz skor vidim vyplakavanie druhej strany, ktora to nedokaze. Youtube alebo ina platforma, ktora toto umoznuje, je len nastroj a je na kazdom z nas ako s nim nalozi. Ak to rodicom/dospelym nevadi tak ti ostane korigovat len tie vlastne deti. A na strane druhej - ti vsetci youtuberi co sa nepresadia (co budu tie miliony) budu nakoniec platiti ovela viac za tie bezne veci tym priemernym deckam za ich pracu na bezne fungovanie zivota. Nevidim v tom problem.