Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Aprilia a Moto Guzzi den 14. června na okruhu v Mostě

Roman Daněk
Diskuze (0)
Importér italských motocyklů Aprilia a Moto Guzzi do České republiky zve 14. června všechny majitele motocyklů stejné značky na okruh v Mostě.

Importér italských motocyklů Aprilia a Moto Guzzi do České republiky zve 14. června všechny majitele motocyklů stejné značky na okruh v Mostě. Pro zájemce o vyzkoušení novinek letošní sezóny je připravena možnost svezení se na motocyklech zapůjčených společností A Spirit proti složení vratné kauce 20.000 Kč. Konkrétně se jedná o modely Aprilia RSV 1000 R, Tuono 1000 R, SXV 550 a Moto Guzzi Griso 1100, 1200 Sport.

Na okruh budou vpuštěny motocykly všech evropských značek: italské motocykly zdarma; ostatní evropské značky za poplatek 500 Kč/jízdu. Platí striktní zákaz pro motocykly asijského původu (China, India, Japan, Korea, Taiwan apod.) a to bez výjimky. Podmínkou vpuštění na trať je samozřejmě vhodná pilba motocyklové oblečení a vhodná obuv.

Pro zajištění zdárného průběhu je nutná registrace předem a to e-mailem na adresu info@aspirit.cz. Každý zájemce musí poslat následující registrační údaje: jméno a příjmení, adresu, rodné číslo, telefon, motocykl – značka, typ, rok výroby. Více informací naleznete na elektronické pozvánce a na webu importéra.

Tip: Přečtěte si reportáž z akce v Jizerských horách, kde jsme jezdili na předváděcích motocyklech Aprilia a Moto Guzzi.

Roman Daněk
Diskuze (0)