Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Arnold Schwarzenegger si koupil tank a ničí s ním věci

Michal Fokt
Diskuze (13)
Hvězda akčních filmů dala sbohem Hummeru a Unimogu, teď má novou hračku - tank M47 Patton a pěkně s ním řádí. Ve jménu charity.

Arnold Schwarzenegger určitě patří k těm kontroverznějším celebritám, což pocítili i kalifornští motoristé, Arnie totiž coby guvernér prosazoval další zpřísnění emisních limitů, současně si ale vždy liboval v poněkud extrémních dopravních prostředcích. Teď si třeba koupil tank...

Arnoldovu kolekci dopravních prostředků doplnil tank M47 Patton, jenž využívala americká armáda v padesátých letech a jenž sloužil mimo USA až do poloviny 90. let. V tomto případě ale nejde o přibližovadlo na nákupy, ale o stroj, jenž má pomoci získávat peníze pro charitativní organizaci After-School All-Stars, podporující programy pro děti, které už mají za sebou školní docházku.

Zaslání deseti dolarů zajistí komukoli šanci, že bude vylosován a stráví s doprovodem celý den v Los Angeles s tankem řízeným výše zmíněným akčním penzistou, ničícím vše, co vás jen napadne, přičemž vícenásobné zaslání "zápisného" nejen že zvyšuje šanci na úspěch, ale přinese i další bonusy v podobě triček nebo autogramů Guvernátora.

Michal Fokt
Diskuze (13)
16. 3. 2014 15:29
Re: To je ale hrdina
Napis Arnoldovi nech prejde tankom 5 rendlikov >:D
16. 3. 2014 13:22
Re: Zblbnutý Terminátor
Hm tak to máš skutečně omezené vědomosti.
16. 3. 2014 13:07
Re: podla mna je to dobry napad
eba >:D
16. 3. 2014 13:06
Re: podla mna je to dobry napad
Jo,jo,Češi a Slováci jsou přece chytřejší než ti hloupí amíci,my nepotřebujeme žádného hloupého svalovce,když máme moudré a lidové politiky jako jsou Zeman,Fico,Klaus,Gašparovič,Okamura,Kotl… >:-[]
16. 3. 2014 13:01
Re: Zblbnutý Terminátor
Určitě víc než Arnold. >:D