Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Aukční web nabízí práci snů: Hledání opuštěných supersportů za 70.000 Kč měsíčně

Ondřej Mára
Diskuze (1)

Chtěli byste se živit hledáním opuštěných supersportů a vydělávat přes 70.000 Kč měsíčně + provize z jejich prodeje? Pak pro vás máme tip na dokonalou práci snů.

Aukční portál hushhush.com, který se specializuje na luxusní zboží, hledá nové lidi, kteří by chtěli odletět do Spojených Arabských Emirátů a pátrat zde po opuštěných supersportech. Jako odměnu přitom nabízí plat 30.000 liber ročně (cca 841.000 Kč/70.000 Kč měsíčně) a navíc podíl z prodeje vypátraných automobilů.

Nemyslete si ale, že se jedná o procházku růžovým sadem. Zájemci o tuto pracovní pozici musí mít skvělé oko, dobrý přehled o supersportech i jejich cenách, detektivní talent a schopnost vyjednávat. Chybět by jim však neměla ani hroší kůže, protože v hledání aut budou závodit s místní policií.

Jedná se totiž o automobily, jejichž vlastníci nebyli schopni splácet své dluhy. A protože tento zločin je trestán podle práva Šária, rozhodli se raději utéct za hranice a svůj vůz nechali někde zaparkovaný. Pokud je takový vůz objeven policií, bývá zabaven a odtažen. Ještě předtím však může být vůz legálně i odkoupen.

Lidé, kteří budou vybráni hushhush.com na pozici tzv. „Super Scout,“ tak budou muset kromě pátrání po automobilech pátrat i po jejich vlastnících, se kterými poté musí dojednat výhodný odprodej vozu. Ten pak bude prodán prostřednictvím hushhush.com a jeho nálezce se kromě stálého platu může těšit ještě na podíl ze zisku.

Pokud je vám tedy přes 21 let, máte platné řidičské oprávnění, nechybí vám jazyková výbava a splňujete výše uvedené, můžete se přihlásit přes formulář na hushhush.com. Inzerát navíc kromě zajištění dopravy slibuje i zajištění povolení k pobytu a ubytování.

Ondřej Mára
Diskuze (1)

Doporučujeme

20. 7. 2020 20:07
práce
Tak to vypadá na dost zajímavou práci. Něco takového by se mi taky líbilo. :-) Já jsem rád, že se mi před časem konečně také podařilo najít práci, která se týká aut. Konkrétně teď pracuji v jednom autoservise. Nabídka pracovních míst v tomto oboru tady u nás bohužel není zrovna velká, takže když jsem na https://www.hitprace.cz/ narazil na toto volné místo, tak jsem tam okamžitě poslal životopis a vzali mě. :-)