Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2021 budou! Na co se můžete těšit?

Svět motorů
Diskuze (5)

Velký automobilový svátek je zpátky! Auta na náplavce letos budou!

Minulý týden došlo k definitivnímu rozhodnutí, že se uskuteční další ročník výstavy Auta na náplavce. Loni jsme s čínskou chřipkou prohráli a populární podívaná byla zrušena. Letos už to musí vyjít! Sejdeme se v Praze na obou březích Vltavy mezi Palackého a Železničním mostem v tradičním termínu na sklonku prázdnin.

Přesněji: začínáme ve čtvrtek 26. srpna od 16.00 a pomyslné brány výstavy se uzavřou v neděli 29. srpna v 18.00. V pátek a sobotu vás uvítáme od deseti do dvaadvaceti hodin, v neděli začneme též v deset.

Návštěvníci budou mít tradičně vstup zcela zdarma, což výstavu pořádanou mediálním domem Czech News Center v čele s časopisem Svět motorů odlišuje od všech dalších evropských automobilových přehlídek.

Vzhledem k tomu, že ekonomika utrpěla v minulých měsících velké ztráty, ani kondice některých dovozců automobilů není vždy stoprocentní. Navzdory tomu se budete moci u Vltavy seznámit s nabídkou nejnovějších modelů skoro všech významných značek. Chybět nebudou vozy Škoda, Volkswagen, Hyundai, Ford, Seat, Audi, Kia, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Cupra ani Subaru.

Připravujeme pro vás i bohatý doprovodný program. Jeho pilířem budou od čtvrtka do soboty koncerty na smíchovské náplavce. Spojili jsme v tomto směru protentokrát síly s pořadateli festivalu Metronom Prague a již brzy odkryjeme, kteří zpěváci a jaké skupiny budou k vidění a slyšení. Chybět nebudou ani besedy s odborníky na motorismus.

Každý týden teď budeme přinášet podrobné informace o programu i o tom, jaká auta na náplavce uvidíte. Vývoj můžete sledovat i na webových stránkách autananaplavce.cz, auto.cz a na facebooku. Takže nezapomeňte, vaše prázdniny letos opět skončí na náplavce!

Video se připravuje ...

Svět motorů
Diskuze (5)

Doporučujeme

Avatar - Plautus
30. 6. 2021 08:50
Re: odkedy prisla naplavka
...keby len Ženeva...ale Frankfurt sundala Náplavka úplne! Paríž, Detroit a Tokio budú určite nasledovať... :-[]
Avatar - 3_diamanty
29. 6. 2021 22:18
Re: A jak to bude...
renault by mohol byt.. minule tam bolo tusim nove clio ci? .. ale napriklad bol tam aj ssangyong ale teraz ho uz nejako nespominaju tak neviem... meni sa to zrejme to obsadenie... ja cakam ze misak tam predstavi novy phev eclispe cross a zrejme este nejaku tu upravenu atraktivnejsiu L200vku ... ine ani nema co... u hyundaia mozno by mohla tam byt faceliftovana kona.. novy bayon .... a pripadne zeby aj kona N? uvidime.. ford by mohol dotiahnut elektrickeho mustanga pripadne aj nadupanu pumu ... myslim ze bude na co kukat...

PS: od fiatu keby tam bol tak by som tam ocakaval hlavne tipo cross a elektricku 500vku .... hlavne to tipo cross je fakt podarene...
29. 6. 2021 22:13
A jak to bude...
...s italskými a francouzskými značkami?
Avatar - 3_diamanty
29. 6. 2021 22:07
odkedy prisla naplavka
tak odvtedy zeneva sla uz uplne ku dnu.. sranda...