Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto.cz má nový vzhled – i díky vaší pomoci!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (58)
Začátkem ledna jsme uvedli do ostrého provozu nový design, který jste mohli celý měsíc testovat jako veřejnou beta verzi.

Od třetího ledna 2013 má Auto.cz nový design. Naším cílem bylo usnadnit čtenářům nalezení nejžádanějšího obsahu, zlepšit orientaci na stránce a celkově zpříjemnit uživatelskou zkušenost.

V automobilovém světě bychom nový design nazvali nejspíš faceliftem. Ale pořádným. Většinu svých oblíbených rubrik, článků a funkcí najdete tam, kde jste zvyklí. Vypadají ale mnohem lépe. A příjemněji se obsluhují. Alespoň doufáme.

Několik velmi talentovaných grafiků, programátorů, kodérů a dalších specialistů strávilo nejeden dlouhý večer hledáním cest k lepšímu Auto.cz. Změnili jsme toho opravdu hodně: strukturu hlavního menu, písma, fotografie a jejich velikost, řazení příspěvků na hlavní straně i v rubrikách, funkčnost fotogalerií...

Nový design jsme vám poprvé představili začátkem prosince jako veřejnou beta verzi a vyzvali vás, abyste nám psali svoje postřehy a připomínky. Auto.cz přece děláme pro vás a chceme, aby se vám líbilo. Na základě stovek vašich podnětů jsme mimo jiné upravili reklamní pozice na hlavní straně, přidali do diskuzí požadované funkce, změnili řazení příspěvků na hlavní straně nebo doplnili vyhledávací formulář na úvodní stranu sekce Moje.Auto.cz.

Některé ze změn, které jste požadovali, stále čekají na realizaci. Týká se to například nové podoby fotogalerií, kterou jste si odhlasovali v anketě, nebo snazší orientace v rozsáhlých diskuzích. Tyto úpravy začleníme postupně během ledna.

Spuštění nového designu ale neznamená, že přestaneme naslouchat vašim názorům. Stále zůstává v provozu e-mailová adresa redesign2013@auto.cz, na kterou nám můžete psát svoje postřehy a připomínky.

Děkujeme za spolupráci při ladění nového designu Auto.cz a doufáme, že se vám výsledek naší společné práce bude líbit!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (58)
22. 1. 2013 18:59
Galerie obrázků je velmi nepřehledná
Redakci - udělá už někdo neco s galerií obrázků? Díky reklamě uprostřed je naprosto nepoužitelná. pokud se ne stránky koukám z tabletu nebo notebooku tak je to velmi nepříjemné, vidím miniatury a hlavně tu odpornou reklamu uprostřed. Hlavní náhled je vpravo a zmenšuje se, reklama nikoliv.
Na obrázky aut se díváme proto, že je chceme vidět, nikoli, že chceme vidět reklamu!

Chápu, že reklama je životně důležitá, ale nesmí být na úkor obsahu. Z tohoto důvodu se do galerie již nedívám a koukám na fotky jinde, kde buď reklama není nebo je na pravé straně, případně nad nebo pod obrázky, kde neruší :no:

Nejvíc mě to štve u sekce moje.auto.cz. Upřímě mě také mrzí, že redakce ani neodpovídá na přímé maily, které si se změnou designu sama vyžádala :no: viz můj mail ze 16.12. na adresu redesign2013@auto.cz.

Auto.cz změnilo na blesk.auto.cz a kvantita vítězí nad kvalitou, tedy přeloženo, čím víc reklamy a převzatých článků, tím víc blesk :no:
22. 1. 2013 15:36
Končím.
Definitivně. Scrolování atd. Tohle je tak uživatelsky nepřívětivé, že nemám zájem. Chápu, že inzerenti musí být vidět, ale tohle je opravdu moc. Děkuji, nechci.
22. 1. 2013 09:33
Design jen pro tablety?
Přidávám se ke skupině uživatelů, kterým se tento design nelíbí. Jde zejména o to, že ůvodní stránka je totálně nepřehledná a očividně konfigurovaná tak, jako bychom to všichni chtělí číst na výšku na tabletech. Dřív člověk otevřel homepage a hned viděl co je tu nového. Dnes dlouho scroluju, abych zjistil, že se ve změti článků nevyznám a okamžitě ztrácím chuť na to koukat... :-( :no:
7. 1. 2013 20:34
nelíbí, je to nepřehledný a pomalý
Vůbec si na to nemůžu zvyknout, chaos, chaos, chaos, dokud to šlo, tak jsem přepínal na starou verzi, která byla mnohem rychlejší a přehlednější, ale tohle je šílený ;-\
Avatar - idam.i
7. 1. 2013 19:19
Re: Hlavna strana
Súhlasim,na 100% je to na p.d ! Snažím sa to akceptovať,ale nejde mi to ,nech sa snažím ,ako chcem.Pomaly sa mi už ani moc nechce.Asi sa popozerám po niečom prijatelnejšom. :'-( :no: