Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Avia Road Show slavila úspěch

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Avia v rámci akce Avia Road Show, kterou pořádala od poloviny září do konce listopadu v České a Slovenské republice, představila svá současná nákladní vozidla.

Avia Road Show navazovala na oficiální představení modernizovaných vozidel Avia modelové řady D v provedení Euro 6 a rovněž na den otevřených dveří v novém výrobním areálu v Přelouči, který se uskutečnil 8. září letošního roku.

Samotná akce Avia Road Show byla spuštěna 12. září v Praze u tradičního dealera značky Avia, jímž je společnost JPP servis. Zde se návštěvníkům představily vozy Avia D 120 Initia s kontejnerových nosičem a valníkovou nástavbou. Pozornost rovněž přitahoval závodní speciál Avia A31, s nímž Bohumír Čáp a Kateřina Ventluková obhájili titul Mistra Evropy v Truck Trial.

Další zastávkou byla provozovna dealera Autocentrum Hájek ve Vysokém Mýtě. U tohoto dealera má Avia dlouholeté zázemí a příznivců značky se sešlo mnoho.

Dny NATO pořádané v Ostravě ve dnech 16. a 17. září byly dalším místem prezentace akce Avia Road Show a následně se vozidla značky Avia s doprovodným programem přesunula do Opavy, kde navštívila svého významného dealera, jímž je společnost Hagemann. Zákazníci zde chválili především zachování klíčových vlastností vozidel, jako jsou rozměry a hmotnosti, a zároveň ocenili modernizaci designu kabiny.

Dalším místem prezentace značky Avia byl dealer Turbosol servis v Brně a ve dnech 23. až 24. září navštívila Avia Road Show závody Truck Trial v Jihlavě.

Následně zamířila vozidla s doprovodným programem do jižních Čech k stálému dealerovi JH Autodíly se sídlem v Českých Budějovicích. Zde se rovněž sešlo mnoho příznivců a uživatelů vozidel značky Avia především z oboru kontejnerové dopravy, kteří pozitivně hodnotili znovuobnovení značky.

Ve dnech 3. a 5. října přejela Avia na západ a sever Čech, přes provozovnu Auto Helus v Kaznějově do jejího zázemí v Mostu. Jedná se opět o významného a tradičního dealera vozů Avia, proto i zde byl velký zájem o prezentovaný vůz z řad stavebních firem i oboru komunálního odpadu.

Dne 10. října se Avia prezentovala v Mnichovicích u Prahy u svého nového dealera Auto Babiš. Ten ji uvítal v nových prostorách autosalonu. Svou poslední zastávku v České republice měla Avia ve Velkém Meziříčí u dealera R Malec. Studené počasí tuto akci nijak neovlivnilo, a i tady Avia s novým vozem slavila úspěch.

Silnice Slovenské republiky brázdila Avia Road Show od 17. října směrem ze západu na východ. První zastávkou byl dealer AV Mobil v Nových Zámcích. Tady se mohli klienti nejen seznámit s novými vozy, ale také využít nabídku zajezdit si na motokárách.

Následně se Avia přemístila do Vlčkovic k dealerovi Zeta Motors Slovakia. Návrat značky na trh ocenili také klienti dealera GTB v Liptovském Hrádku, kde se akce konala 24. října. Návštěva u zastoupení značky Avia v Orion Humenné zakončila úspěšný první ročník akce Avia Road Show.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
1. 12. 2017 08:08
zákaznící chválili ....
"Zákazníci zde chválili především zachování klíčových vlastností vozidel, jako jsou rozměry a hmotnosti, a zároveň ocenili modernizaci designu kabiny."
Taky co jíného mohli chválit, když se v podstatě změnil jen ten design kabiny.