Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW M News: kupé M3 CS

Ondřej Láník
Diskuze (16)
Britské zastoupení BMW oznámilo plán nabídnout na ostrovech vyšperkovanou verzi BMW M3. Nová ostřejší M3 CS si vypůjčuje některé atributy z odlehčené a na Nürburgringu odladěné M3 CSL. Chybějící písmeno L vysvětluje kompromisní rozsah úprav...

Britské zastoupení BMW oznámilo plán nabídnout na ostrovech vyšperkovanou verzi BMW M3. Nová ostřejší M3 CS si vypůjčuje některé atributy z odlehčené a na Nürburgringu odladěné M3 CSL. Chybějící písmeno L vysvětluje kompromisní rozsah úprav, ale nižší cena všechny kompromisy omlouvá.

Nové BMW M3 CS je v Británii nabízeno za 43555 liber, což je o 2400 liber více než stojí v britském ceníku u BMW M3. Výměnou za vyšší cenu získává zákazník větší brzdové kotouče, strmější převod řízení (místo 15,4:1 jen 14,5:1) a tzv. M Track mod, který může řidič aktivovat tlačítkem na volantu, čímž posune hranici zásahu stabilizačního systému na krajní mez. Mezi další významné změny patří 19palcová kola z BMW M3 CSL, volant, rukojeť řadící páky a ruční brzdy čalouněné umělou kůží Alcantara, exkluzivní obložení přístrojové desky Alu Tec a modrou barvu exteriéru Interlagos Blue. Všechny ostatní parametry odpovídají běžnému BMW M3.

Více jsme o původním BMW M3 CSL psali v magazínu.

Ondřej Láník
Diskuze (16)