Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW M5 - první fotografie!

Ladislav Čermák
Diskuze (52)
Krátce před zahájením autosalonu odhalil BMW definitivní podobu budoucího etalonu vyšší střední třídy, nového desetiválcového BMW M5. (doplněno o nové fotografie a 2 plakáty)

Krátce před zahájením autosalonu odhalil BMW definitivní podobu budoucího etalonu vyšší střední třídy, nového desetiválcového BMW M5 (zatím jej BMW nazývá koncept, ale je velmi pravděpodobné, že ke změnám v sériové podobě nedojde). Potenciál, skrytý ve voze, naznačuje přepracovaná příď se síťovanou maskou, decentní aerodynamický kit, nádherná, pravděpodobně 20" kola a obligátní nostalgické výdechy za předními koly.

Již za několik desítek hodin spatříme skutečnou M5 v Ženevě a rádi se s Vámi bezprostředně podělíme o nadšení z osobního setkání.

{link href="http://www.auto.cz/auto.phtml?pm1=1&pm3=5&pm3=magazin/plakaty/plakaty.phtml" target="_blank"}Zde si můžete stáhnout plakáty BMW M5.{/link}





reklamní sdělení:

… více o automobilech BMW se dozvíte na www.renocar.cz. Konkrétní ceny, technické specifikace, doplňkovou výbavu a zajímavou nabídku skladových vozů najdete na stránkách smluvního partnera BMW AG fa. RENOCAR BMW.

Ladislav Čermák
Diskuze (52)
Avatar - CIZEK
28. 8. 2008 13:03
Užasný!!!!!!!!!!!!
Tohle auto se povedlo ve všech směrech jak design tak jízdní vlastnosti!SUPER!
Avatar - CIZEK
28. 8. 2008 13:00
Re: Nádhera...
jo souhlasim!!!!přesně tak ;-)
Avatar - CIZEK
28. 8. 2008 12:57
Re: More pictures here
jo to mě se taky moc líbí!!BMW je moje nejoblíbenější značka :-)