Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW představuje nabídku Individual pro X5 M a X6 M

Michal Fokt
Diskuze (0)
Pro ty, kteří chtějí od svého BMW X5 M nebo X6 M něco víc, než se dá najít v klasickém katalogu příplatkové výbavy, je tu se svou zakázkovou nabídkou divize BMW Individual.

Je samo sebou, že divizi BMW Individual můžete svěřit jakéhokoli bavoráka a nechat si ho zkrášlit na míru tak, že byste na světě podobný hledali jen velmi těžko, pokud byste vůbec našli, ale i přesto se stalo milou tradicí, že BMW Individual vždy nedlouho po příchodu nového vozu na trh předvede jeho prostřednictvím něco ze svého potenciálu.

Výjimkou není ani dvojice ostrých SUV X5 M a X6 M. To prvně jmenované auto dostalo speciální metalický lak Pyrite Brown s pigmenty Xirallic, což má vytvářet "fascinující hru různých hnědých tónů pod lakem". Pro showcar BMW X6 M byl vybrán metalický lak Auzurite Black, jenž v závislosti na úhlu pohledu mění širokou škálu odstínů modré.

Oba vozy dostaly také interiér s koženým čalouněním Smoke White Merino, doplněný o čalounění stropu Smoke White Alcantara. Krémovou barvu u BMW Individual doplnili o dekory v černém lesklém piano laku a palubní desku potáhli kůží s kontrastními švy.

Michal Fokt
Diskuze (0)