Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW řady 4 Gran Coupé se blíží. Prohlédněte si, jak bude vypadat

Stanislav Kolman
Diskuze (14)

Nová čtyřka se po uvedení dvoudveřové varianty kupé dočká také svého praktičtějšího sourozence s párem dveří navíc. Design asi nemá čím překvapit.

Náš grafik Honza Lušovský se krátce po představení druhé generace BMW řady 4 Coupé pustil do práce, aby vykreslil chystanou praktičtější variantu se dvěma páry dveří, jež v nabídce mnichovské automobilky nese označení Gran Coupé.

Autor předpokládá, že vzhled přídě a zádě se nebude výrazně lišit od již odhalené novinky. Očekáváme tak především přepracovanou siluetu s o něco vyšší a protaženější karoserií. Delší bude rovněž rozvor a samozřejmostí je již avizovaný pár dveří navíc. Třešničkou na dortu našeho výtvoru je pak speciální nepřehlédnutelné lakování.

Video se připravuje ...

Pokud jde o paletu pohonných jednotek, ta by měla přesně kopírovat nabídku dvoudveřového sourozence. Základ utvoří benzinové a naftové dvoulitry, prozatímním vrcholem se stane M440i xDrive s výkonem 275 kW a 500 newtonmetry točivého momentu. Varianta kupé potřebuje ke zrychlení na stovku 4,5 sekundy, ale předpokládáme, že v případě Gran Coupé to bude jen o nepatrně více. V pozdější fázi životního cyklu má nabídku obohatit také plug-in hybrid do zásuvky.

Tak co, líbí se vám čtyřdveřové provedení řady 4, nebo obrovské ledvinky upřednostňujete raději na karoserii představeného kupé?

Líbí se vám obrovské ledviny nového BMW řady 4?
  • Ano
    23%
  • Zatím nevím
    4%
  • Ne
    73%
Děkujeme za váš hlas.
Celkem hlasovalo 3975 čtenářů.

Stanislav Kolman
Diskuze (14)

Doporučujeme

Avatar - Alf1k
7. 6. 2020 17:47
Re: Tak jsem myslel
Samozřejmě, mizivé % z těch hypotetických 30% jsou lidi o kterých píšeš. :-) Třeba kámoš Andreje ze Smartwings takové myslíš? :D
7. 6. 2020 16:31
Re: Tak jsem myslel
Znám řadu úspěšných lidí co ANO volí, živnostníky, majotele firem.. Asi je hloupost to takhle paušalizovat.
Avatar - Blue Sun
7. 6. 2020 08:57
Re: Tak jsem myslel
A do které z těch tří kategorií se řadíš ty?
Avatar - _Karel_
7. 6. 2020 07:37
Re: Tak jsem myslel
Tak jestli jsi v téhle anketě klikl na "ANO", pak je to jasný, do jaké sebranky patříš :D
7. 6. 2020 05:41
BM?
Zatím nejhezčí Hyundai