Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podívejte se, jak by BMW řady 4 vypadalo s normálními ledvinkami. Rozdíl je to obrovský

Stanislav Kolman
Diskuze (15)

Včera se světu oficiálně představila druhá generace BMW řady 4, která šokovala především svými obrovskými ledvinkami. A teď už víme i to, jak by vypadala s přídí klasickou.

Včerejší premiéra nového BMW řady 4 vlastně žádné velké překvapení nepřinesla. Zatímco po loňském autosalonu ve Frankfurtu se ještě říkalo, že se design konceptu BMW 4 může změnit a příď nakonec dostane střízlivě velké ledvinky, po prvních špionážních snímcích bylo jasné, že můžeme očekávat revoluci.

Ať už patříte do skupiny, která tento design odsuzuje, nebo je z něj naopak nadšena (z reakcí na sociálních sítí to vypadá, že nic mezi tím neexistuje), určitě není od věci se podívat, jak by druhá generace BMW řady 4 vypadala s klasickými ledvinkami.

Video se připravuje ...

Grafik vystupující pod přezdívkou @j.b.cars na Instagramu uveřejnil vlastní grafickou úpravu, se kterou čtyřku lehce učísnul, hlavně jí ale dal konvenčně tvarovanou příď s menšími ledvinkami. Sami si můžete v přiložené galerii prohlédnout, které z těchto dvou řešení se vám líbí více.

Buď jak buď, na obrovské ledviny abychom si postupně začali zvykat. Po BMW X7 a omlazené řadě 7 je dostala řada 4, a pokud mnichovští navážou na tradici generace minulé, dostane toto kontroverzní řešení čtyřky i připravované sportovní náčiní v podobě BMW M3.

Líbí se vám obrovské ledviny nového BMW řady 4?
  • Ano
    23%
  • Zatím nevím
    4%
  • Ne
    73%
Děkujeme za váš hlas.
Celkem hlasovalo 3975 čtenářů.

Stanislav Kolman
Diskuze (15)

Doporučujeme

5. 6. 2020 19:31
tohle neni ani vtipny
diky temto ledvinam bude bmw jedina znacka splnujici vsechny normy vcetne normy jak drasticky vylepsit ovzdusi v kapitalistickych zemich spolkovych i okolnich montoven z balkanu vcetne nasi bezvyznamne stredoevropske malickosti. narknout ridice bavoraku z trotla s prasecim rypakem konecne dostalo i svoji zhmotnelou podobu a bude az do faceliftu lakat dobytek do showrooomu v konecne realnem poctu
4. 6. 2020 11:14
Re: Přitom řešení je tak jednoduché...
presnejšie čínsky...
4. 6. 2020 11:13
Re: Alpina
Nič v zlom, len mám pocit, že tvoja učiteľka slovenčiny pre zmenu plače... ;-)
4. 6. 2020 08:47
Re: Přitom řešení je tak jednoduché...
S tím souhlasím. Design je ve skutečnosti již dávno asijský.
Avatar - lamal
3. 6. 2020 20:14
Re: Přitom řešení je tak jednoduché...
cele auto aj zadna cast ma japonske rysy a v predu delikatne ´´ladvinky´´