Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chevrolet nabízí v Německu bezplatnou přestavbu na LPG

Dan Vořechovský
Diskuze (3)
Až do poloviny května mohou využít zákazníci v Německu nabídku tamního Chevroletu na bezplatnou přestavbu některého z vybraných modelů na LPG. V České republice se taková akce neplánuje.

Chevrolet začal v Německu zhruba před dvěma lety nabízet přestavbu nových modelů na LPG. A nabídka se ujala. Přibližně každé desáté prodané auto je dodávané s přestavbou na LPG. Tuto ne zcela levnou přestavbu nyní Chevrolet v Německu nabízí až do 15. května 2007 zdarma. Nabídka se netýká všech vozů, ale pouze modelů Lacetti, Nubira Kombi, Rezzo a Epica. Podle zvoleného modelu tak mohou zákazníci na přestavbě ušetřit od 2.410 Euro (cca 67.500,-Kč) do 2.760 Euro (cca 77.200,-Kč).

Chevrolet udává, že dojezdová vzdálenost automobilů s přestavbou na LPG se oproti benzinovým variantám zhruba zdvojnásobí. Nádrž na plyn je v případě přestavby na LPG od Chevroletu uložena do místa určeného pro rezervní kolo.

Podle informační linky českého Chevroletu se v České republice podobná akční nabídka nepřipravuje. Chevrolet v České republice totiž přestavbu na LPG vůbec nenabízí, a tak nemůže s podobnou akcí přijít. Český Chevrolet naopak upozorňuje na to, že v případě neautorizované přestavby na LPG přijdete o záruku na motor a části automobilu, kterých se přestavba dotkne.

Zákazníci Chevroletu s po dlouhých letech letos dočkali dieselových motorů, podrobnosti připravujeme.

Dan Vořechovský
Diskuze (3)