Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Clarkson a spol. se vrátí už v prosinci. Jako Námořníci

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Jestli jste sledovali poslední sérii pořadu The Grand Tour, tak jistě víte, že se v ní trojice Clarkson, Hammond a May rozloučila s tradičním formátem. V nových dílech se tahle show bude věnovat hlavně dobrodružným výpravám.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May tak skončí s rozhovory ve studiu (nebo lépe řečeno ve stanu) před živým publikem, nový The Grand Tour by měl mít podobu samostatných filmů. A v nich půjde především o cestování a dobrodružství. Každý díl by tedy měl být něčím, čemu se v minulosti říkalo speciál.

První takový film bude mít premiéru 13. prosince, což prozrazuje první oficiální trailer. Ten také naznačuje, že se pánové v novém formátu obejdou i bez aut. První snímek se totiž odehrává na řece Mekong. Na lodích. A upoutávka naznačuje, že o snadný úkol nepůjde.

Téměř dvouminutová ukázka láká na obvyklé záležitosti, známé z minulých cestovatelských speciálů - humorné situace, hádky mezi protagonisty či nečekané překážky. A také prozrazuje jednoduchý, ale výstižný název nového filmu: Seamen, tedy Námořníci. 

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - palix
26. 11. 2019 20:03
...
Najlepšia správa týždňa The Grand Tour is back :). Konečne mám dôvod tešiť sa na zimu :).