Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Clarkson, Hammond a May se po čase ozvali fanouškům. Mají pro ně důležitý vzkaz

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Známá trojice britských moderátorů se po delší době ozvala s poněkud neobvyklým vzkazem pro své fanoušky. A i když je určen především pro britské fanoušky, zcela stejně se dá uplatnit i pro ty české.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May společně vystupují v motoristickém pořadu The Grand Tour, kromě toho však společně vlastní i motoristickou sociální síť DriveTribe, prostřednictvím které poslali svým (nejen) britským fanouškům neobvyklý vzkaz.

Britská vláda totiž kvůli epidemii nového koronaviru přistoupila k opatření, se kterým se v Česku potýkáme již druhý týden. Vyhlásila totiž karanténu a omezila volný pohyb osob na nezbytné minimum. A naši oblíbení moderátoři se rozhodli toto nařízení podpořit svým tradičně neobvyklým způsobem.

Každý z nich připravil krátké video, které následně nahráli na DriveTribe. Správci stránky pak videa sestříhali do jednoho, které následně umístili na YouTube kanál. Vzkaz videa je sice jednoduchý, každý z moderátorů k němu však přistoupil celkem originálně.

Například Jeremy Clarkson začal slovy: „Když se mi řekne, abych něco udělal, reaguji běžně děláním přesného opaku. Dělal jsem to tak celý život. Ale v tomto případě ne.“ Clarkson je tak odhodlaný splnit žádost premiéra Johnsona a zůstat doma. Důvod je přitom jednoduchý.

Pokud půjdeme ven, existuje velká šance, že bychom mohli infikovat někoho, kdo je starý a křehký… jako třeba James May. A přejete si snad mít na svědomí smrt Jamese Maye?,“ pronesl Clarkson se svým tradičním šibalským pohledem.

Se stejnou výzvou se pak přidává i Hammond, který přitom sedí na nízké stoličce a jeho žena Amanda mu zrovna upravuje účes. Hammond přitom drží v náručí „nesmírně roztomilého psa,“ protože si uvědomuje, že tahle neobvyklá kombinace by mohla k videu přitáhnout ještě více lidí, které tak může oslovit.

A na závěr se objeví i James May, který přidá jen velice krátký vzkaz. Od Lucy Brown z DriveTribe totiž dostal žádost, aby promluvil o povinnosti zůstat doma a přidal také něco málo o práci z domova. Z toho už ale evidentně tolik nadšený nebyl a video vzápětí končí.

Vzkaz všech nahrávek je ale jasný a kromě britské veřejnosti platí stejně i pro tu českou. Pokud můžete, zůstaňte doma. Riziko nehrozí jen vám, ale i ostatním.

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme