Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Další nádherná novinka od Singeru: Southampton je netradičně barvitá klasika

Ondřej Mára
Diskuze (6)

Společnost Singer se pochlubila další zakázkovou úpravou klasického Porsche 911, jehož majitel se rozhodně nebojí experimentovat s barvami.

Šedozelenou karoserii nového Singeru Southampton Commission zdobí lak nazvaný Perfect Blue, který zřejmě vznikl velice jemnou kombinací modrého a zeleného odstínu. Na bocích a náraznících si navíc můžeme všimnout světle modrých pruhů, mezi nimiž vyloženě svítí oranžový nápis Porsche v odstínu Deep Orange.

V podbězích jsou tradiční kola ve stylu Fuchs v černo-stříbrné úpravě, zpoza nichž prosvítají oranžově lakované brzdové třmeny s kontrastním nápisem. Mezi stylovými drobnostmi můžeme zmínit ještě chromované víčko nádrže umístěné na přední kapotě a dvojitou středovou koncovku výfuku, nad kterým je opět výrazně oranžový nápis Porsche.

A zatímco exteriéru dominuje šedozelená kombinace, v interiéru má hlavní slovo oranžová barva. Ta zdobí výplně dveří, palubní desku i karbonové sportovní sedačky. Na některých místech pak oranžový dekor ozvláštňuje zelenošedý pruh a zajímavým doplňkem sedaček jsou mosazné průchodky v sedáku.

Volant je čalouněn černým semišem s prošíváním světle modrou nití, zatímco středový tunel s voličem převodovky dostal výrazné modré čalounění, které tak ozvláštňuje interiér. Zajímavostí, která výrazně zpříjemní každodenní použitelnost vozu, je pak výbava v podobě klimatizace a navigace.

Pod kapotou je pak uložen 4,0litrový plochý šestiválec z dílny Singeru, který by měl na zadní kola posílat opět necelých 400 koní. Po výkonové stránce by tak nový Singer měl nabídnout dostatečnou porci zábavy, zatímco stylový a vybavený interiér nabízí komfort i pro každodenní cestování.

Ondřej Mára
Diskuze (6)

Doporučujeme

13. 2. 2021 20:14
Re: Barva
Ja len ticho citam a obdivujem. Pre mna top stroj...
Avatar - speedfred
13. 2. 2021 19:02
Re: Barva
A ty máš čo k tomu skvostu?
Porsche je topka, a Singer tomu dáva korunu.👍🏻
13. 2. 2021 13:48
Re: Barva
Chlaapi, takova kara a vy to lestite bambusy na farbou. Co ste mali na obed pyre?:)
Avatar - speedfred
13. 2. 2021 08:31
Re: Barva
Myslim že by si mal vymeniť očného dochtora :-)
12. 2. 2021 21:24
Barva
podle me je barva rozhodne modra, zadna kombinace se zelenou.. a to sem byl u ocniho minuly mesic.