Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Detroit 2007: Suzuki Flix - pojízdné kino

Libor Zezulka
Diskuze (3)
Studie Suzuki pro detroitskou autoshow nese název Suzuki Flix Concept a potěší především příznivce filmové zábavy.

Suzuki v Detroitu dále rozvíjí téma multimediálního vozu, jež nastínilo na autoshow v Los Angeles studií Suzuki SXBox Concept. Zatímco s SXBoxem Suzuki cílilo především na milovníky videoher, nová studie Flix Concept má oslovit fanoušky filmové zábavy. Jako základ studie posloužila nová generace SUV či spíše crossoveru XL7, kterou automobilka vybavila vším, co je potřeba ke sledování filmů.

DVD systém s obrazovkami zabudovanými do hlavových opěrek či velkou centrální obrazovkou umístěnou za zadními sedadly nahradilo v tomto konceptu plátno s úhlopříčkou 60 palců. Obraz na plátno promítá projektor umístěný na střeše. Střešní panel lze pochopitelně stáhnout a vytvořit takové pojízdné letní kino. Atmosféru dotváří aparatura s prostorovým zvukem a dostatečným výkonem. Samozřejmostí jsou otočné sedačky.

Vzhledem k postupu, jaký Suzuki u svých multimediálních konceptů zvolilo, se příště zřejmě můžeme těšit na pojízdnou diskotéku.

Libor Zezulka
Diskuze (3)
9. 1. 2007 14:57
Cucuki
Je možné sledovat film i za jízdy? >:-[] Jinak v těch sedadlech bych na dovolenou jet nechtěl, a jak tak koukám na plátno... po filmu se můžu rovnout odvést na krční >:D