Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dopravní panoptikum: Už jste viděli závod cyklisty s autobusem?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)

Nejnovější díl našeho videopořadu Dopravní panoptikum se tentokrát soustředí na milovníky jednostopých bezmotorových přepravníků.

Není žádným tajemstvím, že motoristé s cyklisty nesdílejí silnice v kdovíjaké vzájemné harmonii. Rozhodně nechceme přilévat olej do ohně a souhlasíme s názorem, že zvláštní existence se nevyskytují jen za řidítky, ale mnohdy i za volantem. Přesto jsme tentokrát věnovali milovníkům kol jeden samostatný díl a podíváme se na ty nejbizarnější zážitky (nejen) s řidiči.

Fanouškům cyklistiky doporučujeme, aby dnešní příspěvek nebrali příliš vážně. A pokud se vás tématika věčných nepokojů s motoristy dotýká až příliš, raději tuto epizodu přeskočte a mrkněte na video níže. Ten zachycuje ty nejkurióznější situace z kruhových objezdů. A že jich není málo!

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)

Doporučujeme

6. 10. 2022 19:23
kolo
Něco takového jsem teda ještě neviděl, ale asi mě to vlastně moc nepřekvapuje. Ono když má člověk dobré silniční kolo, tak se na něm dá jet opravdu setsakramentsky rychle. Právě jeden kamarád si začátkem léta jedno takové kolo z https://www.cycology.cz/jizdni-kola/ koupil, tak jsem měl možnost si ho vyzkoušet. S tím mým se to absolutně nedá srovnávat.
Avatar - Brmbalik
19. 3. 2022 18:37
Re: Cyklisté jsou zachránci světa
Tak preji hodne stesti pri dojizdeni 50km denne do zamestnani po cely rok. Spasiteli sveta
Avatar - Brmbalik
19. 3. 2022 14:40
Re: Re: klasika
O to smutnější fakt to je, ze drzitele ŘP se po presednuti na kolo chova jako po lobotomii...
18. 3. 2022 19:56
Re: klasika
Neznám jediného cyklistu v dospělém věku který nemá řidičák.
Avatar - Oscar_Romero
18. 3. 2022 19:22
Cyklisté jsou zachránci světa
Nepřispívají k dopravním zácpám, snižují spotřebu ropy a dělají něco pro svoje zdraví. Covid má rád obézní a těch je mezi cyklisty jasná menšina. Sportujte užitečně! Cyklistika jako ideální spojení příjemného s užitečným!!!

Starý Messerschmitt KR200 váží 230 Kg. Drahý Volkswagen XL1 má 800 Kg. Moje kolo má určitě pod 15 kg, žádné vzácné nebo toxické kovy - geniální konstrukce co nemá konkurenci.