Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ducati Diavel znáte. Ale v dieselovém provedení?

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (10)
Ducati představuje nejnovější verzi svého monstrózního Diavelu. Limitovaná edice Diesel ohromí nejen svým výkonem!

Motocyklová značka Ducati a módní ikona Diesel mají na svém kontě mimo jiné Monster Diesel, který se představil již v roce 2012. Nejnovější výsledek jejich spolupráce se ovšem představuje v rámci Milan Men’s Fashion Week a následně na Motor Bike Expo pořádané od 20. do 22. ledna letošního roku ve Veroně.

Novinka pojmenovaná jednoduše Ducati Diavel Diesel vychází ze sériového modelu, jehož kapalinou chlazený dvouválec Testastretta 11°DS poskytuje z objemu 1198,4 cm3 výkon 119 kW (162 k) při 9250 min-1 a točivý moment 130,5 N.m při 8000 min-1 mířící na zadní kolo prostřednictvím šestistupňové převodovky.

Technika zůstala téměř beze změn i původní linie zůstaly zachovány a návrháři se zaměřili na detaily, jejichž výsledkem je postapokalypticky působící stroj s řadou povrchových panelů z ručně broušeného plechu s hrubými sváry, podtrhujícími drsný výraz motorky.

Nerezové plechy pak v hojné míře doplňuje matná čerň, která je i na výfukovém systému. V menšině je tentokrát červená barva, která se omezuje jen na několik detailů včetně brzdových třmenů či řetězu a červeně je podsvícen LCD displej přístrojů. Smysl návrhářů pro detail pak dokládá i masivní sedlo ze silné hnědé kůže s výrazným prošíváním nebo štítek s pořadovým číslem motorky v rámci limitované edice.

Ducati Diavel Diesel vznikne v sérii 666 strojů a každý z nich zamíří ke svému majiteli se servisním stojanem a krycí plachtou. Prodej se neomezuje pouze na italský trh, ale má být celosvětový a startuje v dubnu letošního roku.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (10)
Avatar - speedfred
18. 1. 2017 20:06
Článok
som nečítal,ale pri nadpise si vravím: Ducny dosť buchocú na benzín čo budú potom robiť na čertovo palivo :-)
18. 1. 2017 19:51
Re: Ježišmarjááá....
To jako myslíš, že někdo pochybuje o tom, že je to jinak ? Je přece každému úplně jasné, že se jedná o edici se jménem značky Diesel, co dělá hadry. O to přece nejde, jde o ten titulek, který má vzbuzovat dojem, že motorka jede na naftu. Ať byl účel jakýkoliv, (klikání, legrace, upoutání pozornosti) moc se to nepovedlo, alespoň podle mě.

Já si myslím, že až takové dno tento server nemusí být a podobné praktiky nepotřebuje.

Nepochopil jsem význam těch tvých tří smajlíků, To jako že to myslíš z legrace nebo že to je velká sranda ?
Avatar - WinDiesel
18. 1. 2017 17:44
Re: Ježišmarjááá....
Kharla už to položilo ............ to nevydejchal, viděl titulek a než mu to mohlo dojít (připraveno pro módní týden Milan Men’s Fashion Week) tak to s ním praštilo ..... :-)
JoJo Diesel ............. v tom je síla !!!!!!!!!!!!!!!
Chěli byste chodit ve značkových kalhotech "Benzín"? :-)
Avatar - WinDiesel
18. 1. 2017 17:41
Re: Ježišmarjááá....
a není to jen spolupráce s módní značkou Diesel ? >:D >:D >:D
Avatar - netcar.xx
18. 1. 2017 16:56
Re: Ježišmarjááá....
Ty vole Fotzek, ty si hrajes na kinga a jezdis na smradlavou vodu?