Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily EQA a EQS zachyceny na videu. Podívejte se, jak dostávají zabrat

Stanislav Kolman
Diskuze (5)

Automobilka Mercedes-Benz pustila do světa video ze svého testovacího centra, které kromě zdlouhavého povídání zachycuje i chystané elektronovinky.

Záběry, které si můžete prohlédnout ve videu výše, pocházejí z testovacího a technologického centra Mercedesu v německém Immendingenu. Je to působivé místo, které k testování nabízí 30 různých konfigurací tratí a cest. Celkem je pro testovací jízdy k dispozici 68 kilometrů asfaltu, přičemž různé úseky simulují silnice napříč celým světem, aby se za různými podmínkami nemuselo zdlouhavě cestovat (a samozřejmě tím znečišťovat prostředí).

Ve videu jsou zachyceny především elektromobily EQA (elektrická obdoba třídy A) a EQS (nová vlajková loď značky). Nakolik jsou připravované elektrické novinky zábavné se nás snaží přesvědčit Jens ten Brink, jenž je za testování aut v těchto prostorách poslední dva roky zodpovědný.

Testovací centrum chce mít co nejmenší dopad na kvalitu životního prostředí. Proto najdete téměř všude solární panely a v okolí zase louky se zvěří. Brink kromě jiného říká, že Mercedes chtěl přírodě vrátit všechno, co si při budování tohoto zařízení půjčil. To je chvályhodné, mnohem více nás ale zajímají samotná auta. Na ta si však musíme ještě pár měsíců počkat.

Stanislav Kolman
Diskuze (5)

Doporučujeme

Avatar - kuk
18. 11. 2020 02:02
Re: 2030
Spalováky mašírujou do hrobu. :-!
17. 11. 2020 17:53
2030
https://electrek.co/2020/11/17/tesla-lucid-rivian-join-forces-zeta-push-electric-only-2030/

Zakaz prodeje spalovacich aut od 2030 :yes:
17. 11. 2020 15:54
Hromadu peněz investovali ....
...do toho polygonu, a už jim asi nezbylo na lepšího stříhače videa. Furt mu tam něco probleskuje, koukat se na to moc nedá .... :no:
Avatar - kuk
17. 11. 2020 14:45
Re: ECO ŠILENCI
Lokni si mazutu, máš absťák. :-!
17. 11. 2020 13:17
ECO ŠILENCI
NAVRATNOST ZA 25 LET !!!!TAKOVÉ EKOLOGICKÉ ŠKODY TENTO NESMYSL NAPÁCHA !!!! TO JE NEJVĚTŠI HROZBA EVROPY !!VŠEM ECO ŠILEMCŮM BY MĚLI ZABAVIT VŠECNO CO ZA SEBOU ZANECHAVÁ UHLIKOVOU STOPU !!!! TAK ŽE BY MĚLI ASI PŘIT O DOMY BYTY AUTA ELEKTROKOLA ELEKTRO AUTA ????? NO CO JIM TAK ZABAVIT VŠECHNO DÁT TO CHUDÝM AJIM DÁT PO DVA BALIKY SLAMY ABY SI UŠILI ŠATY,UDĚLALI MATRACI A BOTY ????? TAK NA NĚ !!!??