Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Facelift Mazdy 6 se ukazuje na neoficiálních fotografiích

Ondřej Chamilla
Diskuze (51)
O tom, že má Mazda 6 dostat brzký facelift, se ví již delší dobu, nyní však přichází první zajímavé fotografie pravděpodobně z japonského katalogu.

Úspěšná Mazda 6 vždy trpěla několika neduhy, minimálně některé z nich by měl vyřešit facelift, který se nyní ukazuje na neoficiálních fotografiích. Na nich jsou vidět zcela nové přední světlomety, které jsou menší a mají jinak vedenou linku diod pro denní svícení. Rozdílná je také maska chladiče s výraznější chromovanou linkou, chrom se nevyhnul ani oblasti mlhovek. V zadní části výraznější rozdíly nevidíme, fotky ale nejsou příliš kvalitní. Změní se pak pravděpodobně i design litých kol.

Zato v interiéru je okamžitě vidět velký posun kupředu. Často kritizovaný středový tunel vypadá nyní mnohem lépe, to samé platí i o displeji navigace, protože je tentokrát využíván modernější systém z menšího modelu 3. Také zbytek palubní desky se zdá být kvalitnější, méně nadšeni jsme ale ze skutečnosti, že tradiční ruční brzdu nahradila ta elektronická.

Celkově má být inovovaná Mazda 6 představena již za měsíc na autosalonu v Los Angeles. Příchod na český trh můžeme očekávat na jaře příštího roku.

Ondřej Chamilla
Diskuze (51)
Avatar - PepaJ
20. 11. 2014 11:52
Re: Facelift
tady ho mate :

[odkaz]

6. 11. 2014 22:24
Re: Opat posun k premii
nemyslim si, ze by sa mazda posuvala k premiii a ze by to vôbec chcela, byt premia. Je to proste konkurencia pre beznu strednu triedu, nic viac a nic menej.
FL predpokladam poriesi hlavne problem s hlucnostou v aute, problematicke kolesa/ podvozok a eliminuje tak vibracie, na ktore sa dost ludi stazuje
2.2 D by uz tiez nemusela mat problem s pilinami v oleji
zvysi kvalitu kozenky
mozno popracuje na lepsom/hladsom manualnom radeni
6. 11. 2014 22:15
Re: Opat posun k premii
usb je uz daky mesiac poriesene, treba len ist do servisu
4. 11. 2014 22:15
Re: tablet a heads up
Až to do tebe někdo zezadu napálí, že štěloval rádio a budeš z toho mít whiplash syndrom, tak možná si řekneš, že něco na tom je, ale chápu, že zkušenost je nepřenositelná. Řidiči nejsou všichni nemocní, stačí pár blbců a pár trubek...
4. 11. 2014 21:53
Re: tablet a heads up
Tak stejně jako tablet mohli dat LCD do stiněné kaplicky někam nahoru. V podstatě jako před faceliftem, akorát výš a úhledněji. Jakmile je totiž LCD stíněno proti slunci je to velká vyhoda, kterou ten tablet nikdy neposkytne.
Tablety na palubovce jsou jen móda, bez přidané hodnoty, která jistě do pár let odezní.
Přece nejsou všichni řidiči tak nemocní, aby potřebovali tablety i při řízení auta.