Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fiat Ægea: Jak by mu slušel tovární tuning od Abarthu?

Michal Fokt
Diskuze (15)

Nový sedan od Fiatu nevypadá vůbec špatně. A teď si ho ještě představte na velkých kolech, s bodykitem a dalšími úpravami, souvisejícími s logy Abarth.

Udělat hezký sedan je z pohledu designu problém. Alespoň to naznačuje celá řada velmi kontroverzních modelů různých značek, které před námi v posledních letech defilovaly - opravdu pěkný čtyřdveřák v této kategorii je skutečná vzácnost. Nyní to ovšem vypadá, že se to povedlo Fiatu s novým modelem Ægea, ostatně i jeho předchůdce Linea patřil bezpochyby k těm líbivějším.

Nyní jeho potenciál dále rozvíjí maďarský virtuální tuner X-Tomi a to rovnou ve jménu sportovní značky Abarth. Aegea v jeho podání dostává výrazný červený lak ve stylu značky Alfa Romeo, nový přední nárazník s centrálním nasávacím otvorem, zvýrazněné prahy, velká tmavá kola, rudě lakované třmeny a středové krytky ráfků, karbonovou střechu a kryty zpětných zrcátek ze stejného materiálu.

Nesmí chybět módní zatmavení předních světlometů a celý komplet doplňuje snížený sportovní podvozek a pochopitelně logo se štírem. Taková přeplňovaná benzinová čtrnáctistovka se 190 koňmi z Abarthu 695 Biposto by autu slušela, co říkáte?

Michal Fokt
Diskuze (15)
6. 6. 2015 12:49
nie je to nahodou...
...len mierne prepracovany Dodge Dart? dvakrat nepoviem, ze ano
2. 6. 2015 13:38
Re: to auto bude mat uspech
Je třeba rozlišovat mezi Bravo/Bravou a Mareo před a po modernizaci. Ty novější byly mnohem kvalitnější!
2. 6. 2015 13:36
Re: to auto bude mat uspech
Mareu Weekend mam taky moc rad, ale pokud se nepletu, tak zrovna v tomto obdobi (prelom tisicileti) vyeskalovaly problrmy se spolehlivosti a nekvalitou, protoze, ruku na srdce, ty auta mely svoje mouchy. No a dalsi generace na to doplatily.
2. 6. 2015 10:13
Re: to auto bude mat uspech
já s Mareou jezdím dodnes a sedám do ní nejradši, ale stačí se podívat kde byl fiat tenkrát, já bych fiatu úspěch přál, ale obávám se, že to v evropě už je nereálné
Avatar - dal
2. 6. 2015 08:34
Re: to auto bude mat uspech
Já o tom nepochybuju, kvality tam určitě budou a design je OK.