Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford láká na novinku pro rok 2021. Dost možná přiveze malý pick-up

Stanislav Kolman
Diskuze (3)

Snímek z prezentace modrého oválu naznačuje příjezd nějaké zajímavé novinky v příštím roce. Intenzivní spekulace o jejím původu začínají.

Po náročných měsících v automobilovém světě vykouzlil Ford fanouškům alespoň nějaký úsměv na tváři, když konečně oficiálně představil nové Bronco. Schopný offroad se ukázal v několika variantách a my se těšíme, až dostaneme první příležitost jej vyzkoušet.

Tím ale novinky modrého oválu pro příští měsíce nekončí. Snímek z prezentace automobilky totiž ukazuje vůz pod plachtou s dodatkem Whitespace, u něhož je uveden rok 2021. O co přesně jde? To zatím Ford oficiálně nepotvrdil.

Magazín Muscle Cars & Trucks však s odkazem na své zdroje uvádí, že neznámým automobilem se stane Ford Maverick. Modrý ovál už dlouho pracuje na návratu tohoto jména na scénu a zdá se, že teď se konečně dočkáme. Podle prvních informací by mělo jít o menší pick-up, jenž bude v hierarchii společnosti umístěn pod Rangerem.

Video se připravuje ...

Výše zmíněný zdroj uvádí, že hlavním argumentem pro příjezd takového vozu je rozrůstající se segment pick-upů nejen velikostně, ale i cenově. A lidé hlásí akutní nedostatek menších, avšak cenově dostupnějších pick-upů, což je role, kterou by novinka od Fordu měla na automobilové scéně sehrát.

Na technické podrobnosti si samozřejmě ještě musíme počkat. Říká se ale, že by pick-up mohl být postavený na shodných základech jako Ford Bronco Sport, navíc by produkci obstaral stejný závod v Mexiku. Pokud se na aktuálním časovém harmonogramu nic nezmění, měli bychom se více podrobností o novince Fordu dozvědět ještě v průběhu letošního roku.

Stanislav Kolman
Diskuze (3)

Doporučujeme

Avatar - 3_diamanty
21. 7. 2020 23:10
mohlo by to byt nieco
ako povedzme maju v brazilii fiat toro. ... sem s takymito sikovnymi autami ... ford prekvapuje... paci sa mi od nich ranger ( obzvlast raptor ten je neskutocny ) aj nova puma je sik... a to fenomenalne nove bronco to bude este dalsia leganda .. neskutocny voz ...

a teraz ma prist dalsi ( a este sikovnejsi ) pickup? co sa to zrazu deje? nakoniec modremu ovalu po 20 rokoch opat aj fandit zacnem ( tak to je sila ) .... ako kedysi za cias scorpia cougaru KA-cka a pod....
21. 7. 2020 19:37
Víš co to včelaření obnáší?
S tím klidně můžeš i do práce, klidně za 2x větší spotřebu.
21. 7. 2020 19:21
Tohle bych chtěl potřebovat
Malý pick up, nebo třeba Suzuki Jimny, to jsou autíčka, která když vidím, mám nutkání zavřít kancl na řetěz a začít třeba včelařit :yes: