Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford Shelby GT500 Red Stripe Limited Edition

Roman Daněk
Diskuze (6)
Americký sportovní vůz s robustními křivkami, Ford Shelby Cobra GT500, bude mít v limitované edici černou nebo bílou barvu a dvojici červených pruhů.

Ford Shelby GT500 je v současné době nejsilnější sériovou verzí sportovního vozu s legendárním jménem Mustang GT. Od května bude navíc nachystán speciální příplatkový balíček karosářských úprav os označením "Red Stripe Appearance Package" (volně přeloženo: paket s červenými pruhy). Vedle černé nebo bílé karosérie a dvojice červených pruhů bude mít stejnou kombinaci barev i logo vozu: černo-červená vztyčená kobra připravená k útoku.

Doplňkový paket s červenými pruhy bude možné objednat pro Shelby Cobra GT500 pouze v měsících květen a červen toho roku a proto se jedná o limitovanou edici. Za příplatkový paket zaplatíte 1.650 dolarů (cca 34 tis. Kč). Více informací o vozu naleznete ve starším článku Ford Shelby Cobra GT 500: hadí plémě.

Roman Daněk
Diskuze (6)
21. 4. 2007 16:32
KRAL!
Neni co dodat, toto je kralu kral. :yes:
Avatar - davy
21. 4. 2007 08:34
pekne
Na te cerne to vypada dabelsky:-) Je to pekne, motor super. Jen jsem zvedav na podvozek, zatim mam zkusenost s houpavymi podvozky (Corvette), tedy auto vhodne spis na denni jezdeni nez na zavody (krome sprintu, kde to neni az tak o podvozku). Preji vsem pekny vikend.