Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford: v roce 2006 budeme zase ziskoví

Libor Zezulka
Diskuze (30)
Evropská divize automobilky Ford zatím úspěšně kráčí za svým cílem. V roce 2006 chce dosáhnout zisku 2006.

Evropská divize americké automobilky Ford chce v roce 2006 znovu dosáhnout zisku. Ford zatím za svým cílem kráčí odhodlaně. Šéf evropského Fordu Lewis Booth agentuře Reuters řekl, že tržní podíl automobilky zůstal relativně stejný, zatímco pozice západních konkurentů oslabil nástup korejských a japonských automobilek. Co se týče luxusní automobilové divize PAG, těžkou hlavu Fordu stále dělá Jaguar, naopak Land Rover zažívá nejlepší měsíce ve své historii a zvedá se také Volvo.

K dobrým výsledkům mají Fordu v Evropě pomoci i nové modely představené letos v Ženevě – velké MPV Galaxy a sportovní MPV S-MAX. Ford plánuje letos vyrobit okolo 86 000 kusů S-Maxu a Galaxy, prodej obou novinek odstartuje už příští měsíc na hlavních evropských trzích. Právě v tuto chvíli zástupce redakce Auto.cz míří na zahraniční prezentaci vozů, takže se můžete těšit na první jízdní dojmy.

Libor Zezulka
Diskuze (30)
20. 4. 2006 19:21
Re: S-MAX a Galaxy
Vypadá to, žes spíš nic nepochopil ty... ;-) Ne, že by mi to dělalo radost... ale cejtím v kostech, že vaříš teď polívku, která ti vlastně ani nechutná ;-\ :-)
20. 4. 2006 18:47
Re: S-MAX a Galaxy
Vypadá to na pořádnej napínák, co... No, i tak se to da pojmout... Myslím, že kolega nahoře reagoval na něco jiného, než měl Tom na mysli... tak možná z toho vzniklo to nedorozumění... Teď jsem pochopil, že jako Kuba si z nás vystřelil :-) :yes:
20. 4. 2006 18:06
Re: S-MAX a Galaxy
Napiš to sem, ne? Znám prodejce, co to takhle dělaj a točej modely, které s mírnou slevou pak prodaj...
20. 4. 2006 17:50
Re: S-MAX a Galaxy
Tomu nerozumím... jako že 4x za rok si koupíš auto? Proč bys to dělal?
20. 4. 2006 16:25
Re: S-MAX a Galaxy
:-) To je velmi odvážné tvrzení, že tohoto auta tu budou plné ulice ;-) Hele, no vidíš... žes ho "vybíral" barvu atd... Mimochodem, jak jsi znal výbavu? To prodejce už věděl co bude nabízet? P.S. Ta barva Sea Grey... bude určitě krásná :yes: U toho GOLFU VI... to je jasný úúúplně všem :-) ;-) ... ale stejně bych si nechal zadní vrátka... napřed bych ho musel nasát naživo. Už jsem tu psal (jak se "dodávala" auta za komoušů) tak na 110 Lux se čekalo taky dva roky (v NDR na Trabanta 15let) tak těch 6-8 týdnů nic není, ostatně já na své současné auto teď čekal 3 měsíce. Je to ale krásné čekání... :-)