Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fotbalové mistrovství Evropy 2016: Jaká auta se hodí k vybraným týmům?

David Bureš
Diskuze (17)
Národním autem pořadatelské Francie by mohlo být třeba Bugatti Chiron, čeští fotbalisté by zase mohli využít služby chystané Škody Kodiaq.

Fotbalové mistrovství Evropy 2016 je ve Francii v plném proudu. V akci už jsme viděli všechny týmy, spatřili jsme tak jejich dresy, slyšeli jejich národní hymny. Jaké by to ale bylo, kdyby tyto prvky doplnila i národní auta?

Pracovníci britského serveru carwow zaměřeného na prodej aut dali hlavy dohromady a pro 10 národních týmů vybrali automobily, které by k nim nejvíce pasovaly. Ty pak upravili tak, aby svým vzhledem zaujaly diváky. Výsledkem je zajímavá desítka „národních“ vozů.

Mezi desítkou týmů je i ten český, a tak začněme jím. Našemu nároďáku by samozřejmě slušela škodovka, a proč ne rovnou chystaný kodiaq? Jeho univerzálnost by totiž podle Britů nejvíce seděla k charakteru českých fotbalistů.

To k favorizovaným Němcům má sedět připravovaný Mercedes-AMG GT R, který má být krásný, rychlý a naprosto účinný jako německá jedenáctka fotbalových borců. Rychlí a agilní jsou také Španělé, k nim by nejvíce ladil Seat Leon Cupra 290.

Skvělými fotbalisty jsou také domácí Francouzi. V zemi galského kohouta se vyrábí množství aut, a to včetně toho zřejmě nejrychlejšího na světě, Bugatti Chiron. Francouzi by určitě rádi deklasovali soupeře tak, jak to dělá bugatka.

Ruští bohatýři by se zase měli spoléhat na vytrvalost a jak jinak ji charakterizovat než „žigulíkem,“ vozem, který v různých formách vydržel ve výrobě několik desítek let? Rychlost je zase švédským atributem, k Ibrahimovićovi a spol. tak sedí Koenigsegg One:1, který už svým názvem naznačuje, že chce být šampionem.

Jmenované i další automobily v národních barvách najdete v přiložené galerii. Souhlasíte s výběrem, nebo si myslíte, že k jednotlivým národním týmům ladí jiná auta? Neváhejte a sdělte nám svůj názor v diskuzi pod článkem.

A kdyby vás normální fotbal nebavil, koukněte alespoň na automobilový fotbal, který kdysi proslavili někdejší moderátoři Top Gearu.

David Bureš
Diskuze (17)
15. 6. 2016 23:34
Re: SlovenskOOOO !!!!
A zanedlouho i Jag &LR... >:D
Re: CR7
No, asi museli niečo napísať, možno Blesk zase rozdeľoval medzi mužstvá zmrzlinové príchute alebo farby cukrovej vaty... >:D
Avatar - Pixla
15. 6. 2016 20:02
Re: SlovenskOOOO !!!!
Jako samostatně hospodařící zemědělec se dobrovolně hlásím do zkušebního provozu této nové technologie a nabízím celý vozový park k potřebným úpravám. Zároven gratuluji, takový výsledek mi dělá radost.
Avatar - AUDIRS6
15. 6. 2016 19:53
Re: SlovenskOOOO !!!!
ved viem, ze na podobnom principe vyraba Audi svoje synteticke e-paliva.
Tu sa ale jedna o trosku väcsi odber. Takze o kolko % mame zvysit nase stada ? >:D
15. 6. 2016 19:48
Re: SlovenskOOOO !!!!
Áno pán milionár. Bioplynový pán milionár z Dojču