Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

GSC GoldStrom: G-Klasse ve zlaté

Aleš Dragoun
Diskuze (9)
Zlato je více než stříbro. Stříbrná barva je oblíbená nejen mezi Němci, ale i u nás. Zlatá je ovšem spíše pro excentriky.

Jenže, když vezmete G-Klasse od Mercedesu a opatříte karoserii pořádným bodykitem, přece z ní

neuděláte nějakou šedivou myšku? Přesně to si řekli u německé firmy GSC (German Special Customs) a stvořili „Zlatou bouři“, tedy GoldStorm.

Auto není lakováno přímo barvou, ale potaženo fólií. Počítejme s tím, že při její výrobě se uplatil i drahý kov. Bohužel nevíme, jaká verze Mercedesu G posloužila k přestavbě, technika se ovšem nezměnila. Když se ale na auto podíváme, karoserie zaznamenala úprav skutečně hodně.

Klasický hranatý offroad dostal wide-body kit, kterému dominují vystouplé blatníky. Na autě se ve značné míře uplatnil karbon: na kapotě, krytu náhradního kola, najdeme jej i v předním a zadním nárazníku, jeho použití neminulo ani žebra na masce. Pás rozděluje také hlavní světlomety, které nejsou kulaté, ale mají zaoblené rohy. Ty koncové se také změnily, doplňují je diody a ukazatele směru jsou oddělené. Celek doplňují dvě dvojité koncovky výfuku.

Pro někoho je takto upravený exemplář už za hranicí vkusu, jinému se může líbit. Zákazníky, kteří se od automobilové konfekce chtějí už hodně lišit, si jistě najde.

Aleš Dragoun
Diskuze (9)
Avatar - Jurrisek
1. 6. 2012 06:16
Kýč
:no: :no: :no:
Avatar - twistedTSD
29. 5. 2012 17:57
hmm
To je zase vynález...
29. 5. 2012 17:43
Re: Totálny humáč
Dat tam normalni svetla a znacek merglu, bylo by to mnohem hezci, nez AMG.
29. 5. 2012 14:45
Re: Světla RR Phantom - přední.
Něco z dvacet let starého regálu Ferrari ...
Avatar - Johny.Rico
29. 5. 2012 14:15
Světla RR Phantom - přední.
Zadní jsou od jakého auta, pozná někdo?