Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Harley on Tour: Kamion plný motocyklů Harley-Davidson míří do Česka

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Harley on Tour je již tradiční akce, která se po roce vrací do Česka, aby zde nejen příznivcům strojů značky Harley-Davidson umožnila na pěti různých místech zdarma vyzkoušet její nové stroje.

Harley on Tour je turné, které letos jede přes osm zemí napříč Evropou a u nás tentokrát vyvrcholí. Zájemci se budou moci seznámit s aktuální modelovou řadou značky Harley-Davidson, absolvovat zkušební jízdu zdarma a poznat styl i jízdní vlastnosti jednotlivých strojů.

Kamion s třiadvaceti motocykly na palubě k nám zamíří ze sousedního Polska, a tak se první zastávkou tour stane Ostrava a to přímo areál před místním dealerstvím Harley-Davidson (U Stadionu 5), kde budou motocykly k dispozici o víkendu 8. a 9. července.

V dalších týdnech se přesune do Brna (14. až 15. července – před areál H-D Brno, Křižíkova 68D), Hradce Králové (21. až 22. července – areál letiště Hradec Králové), Prahy (28. až 29. července) a poslední a zastávkou bude Plzeň (4. až 5. srpna - před areálem NC Borská Pole).

„Na každé zastávce Harley on Tour 2017 bude zájemcům k dispozici 23 motocyklů aktuální produkce Harley-Davidson. Tentokrát se jedná například o osm modelů touringové řady, včetně letošní novinky Road King Special a plně zastoupena bude i řada Dark Custom, kde nechybí ani nejčerstvější novinka, motocykl Street Rod, o něhož podle dosavadních reakcí očekáváme zřejmě největší zájem. Všichni jezdci si tak mohou během dvou dnů bezplatně a bez kauce vyzkoušet různé modely dle jejich apetitu,“ říká Michal Fric, Marketing manager Harley-Davidson pro střední a východní Evropu.

Zkušební jízdy je vhodné, vzhledem k velkému zájmu, registrovat už nyní na www.harley-davidson.cz. Každý zájemce si vybere preferovaný model a vše dohodne přímo s konkrétním dealerstvím. Pro absolvování jízdy je třeba mít u sebe dva doklady totožnosti – občanský průkaz a řidičský průkaz skupiny A.

V Česku letos Harley on Tour vrcholí, a v rámci tour jsme tak poslední zemí, do které speciální demo truck zavítá. Každopádně jezdci se s ním mohou setkat ještě na Prague Harley Days. Ty se uskuteční 1. a 2. září letošního roku na holešovickém Výstavišti, kde budou rovněž pro jezdce připraveny zkušební jízdy na třiadvaceti motocyklech značky zcela zdarma.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
9. 4. 2020 03:08
Co je to za kamion?
Dobrý den, nevíte někdo, co je to za kamion? Jsem velký fanda a zajímalo by mě to. ;) Viděl jsem podobné tady: https://www.truckcentre.com/nakladni-vozy/ Díky! ;)