Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Heico Sportiv XC90: nový karosářský styling

Roman Daněk
Diskuze (16)
Německá ladičská firma Heico Sportiv se specializuje na tuning švédských vozů značky Volvo. Nejnovější karosářský paket je určet pro faceliftované SUV, model XC90.

Není to tak dlouho, co se na trhu objevilo faceliftované Volvo XC90. Tuner Heico uznal, že změny byly opravdu velmi decentní, a pro milovníky těchto velkých SUV nachystal kompletní optický styling vozu.

Změnila se maska vozu: zmizela mřížka chladiče včetně loga výrobce automobilu a modifikací prošel i celý přední nárazník. Na bocích vozu jsou lehce vytažené prahy a velká 19palcová kola z lehkých slitin. Na zádi došlo k přepracování podběhu, který současně plní optickou funkci difuzoru. Celou úpravu podtrhují chromované doplňky, kterým dominuje dvojice mohutných oválných koncovek výfukového systému.

V dlouhém příplatkovém seznamu si samozřejmě můžete vybrat z celé řady designů litých kol různých velikostí. Dále si můžete nechat vybavit interiér. Silný osmiválec mohou doplnit anatomické skořepiny, ale pokud uznáte, že XC90 je spíše o komfortu a pohodlí, je pro vás připraveno luxusní čalounění nebo multifunkční audio-video systém s displeji v hlavových opěrkách, který ocení především vaše ratolesti při delších cestách.

Roman Daněk
Diskuze (16)
6. 11. 2006 14:38
Re: Netrefa
spousta německých tunerů má na vše co dělají tüv/dekra ... to jen v čechách se na uata lepí koho co napadne :no:
Avatar - Dinar
6. 11. 2006 12:36
Re: Netrefa
:-) jasný.
Avatar - Dinar
6. 11. 2006 12:35
Re: Netrefa
Nepoužívej slovo plýtvá, evokuje to stav, že on to má zadarmo a na rozdíl od jiného tím mrhá. Ne, on si svou zvýšenou spotřebu platí, jiná věc je jak je nastavena, vzhledem k omezenosti zdrojů, cena. S výší zdanění aut na základě produkce emisí, souhlas. ;-)
Avatar - Dinar
6. 11. 2006 11:54
Re: Netrefa
Myslíš to jistě jako vtip, ale pozor, tohle jsou bohužel myšlenky, které hoši z třešňového sadu uvedou v život, mít možnost, raz dva. "Obchodně využít" nerovná se zdanit, tedy pokud nejsi Mr. Stát. Spotřební daň z alkoholu a cigaret mohu akceptovat s logikou, že mmj. peníze z ní vybrané půjdou na léčbu alkoholiků nebo nemocí z kouření, pak taková daň, dává ve společnosti, která léčí "zadarmo", aspoň trochu smysl, kuřáci si částečně předplatí. Pokud by byla společnost založena na osobní odpovědnosti, tj. následky svých závislostí by si musel každý hradit sám, pak bych byl první před Strakovkou s transparentem "Zrušte spotřební daně". Tuner, který dá na úpravě někomu vydělat, zaplatí navíc DPH, svou "přemotorovanou bestii" krmí x litry spotřebně zdaněného paliva a nikoho z nás ostatních na rozdíl od kuřáka nic nestojí, tomu se můžu jen smát za jeho nevkus, ale spotřební daň Z JINAKOSTI nebo LUXUSU, prosímpěkně NE!, z toho trčí grebeníček. :no: