Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda Step Bus – Small in U.S.

Michal Fokt
Diskuze (29)
Zasáhne japonská módní vlna mikroaut Ameriku?

Nad nápadem Hondy představit na americkém autosalonu v srdci bohaté Kalifornie studii typicky japonské mikrokrabice na kolech se chce jen pobaveně kroutit hlavou…ale jen do chvíle, než si uvědomíte, že v roce 2008 plánuje útok na americká velkoměsta také Smart. Honda variací na téma japonské kategorie Kai, což jsou hranatá vysoká vozítka s atmosférickým nebo přeplňovaným motorem o objemu 0,66 l ukazuje, jak získat na minimálních vnějších rozměrech co největší vnitřní prostor. Step Bus s posuvnými bočními dveřmi je prý dokonce pětimístný! Je ovšem velmi nepravděpodobné, že by se Honda rozhodla konkurovat Smartu, její orientace je na americkém trhu přece jen trochu jiná…

Není ovšem bez zajímavosti, že tento výtvor designcentra Wako v japonské prefektuře Saitama má motor umístěný před zadní nápravou a disponuje pohonem zadních kol.

Michal Fokt
Diskuze (29)
4. 12. 2006 11:07
Re: POJĎTE PANE, BUDEME SI HRÁT
s velkym vozom sa trochu problematickejsie parkuje.....to je fakt, produkuje viac skodlivin, to je tiez pravda, 1000 velkych aut ovela viac zaplni cestu ako 1000 malych aut, to tiez dufam nepopries....a ak k nam dorazi obmedzenie vjazdu do centra (ako napr.off-roadov a podobnych velkych aut v niektorych velkomestach), tak obmedzenie je zrejme.
4. 12. 2006 11:03
Re: jo japonci
Citaj dokladnejsie. Ja nepisem o americkych kovbojoch ale prave o tych nasich. ;-)
1. 12. 2006 21:36
Re: jo japonci
Co se týče tvé narážky na počasí, nebudeme si namlouvat, že auta neprodukují emise, které ovlivňují podnebí, ale je to trochu složitější. Na Zemi se pravidelně v určitých cyklech (okolo 30 let) mění počasí. A právě jsme se dostali do dalšího. Proto poslední dobou jsou tak dlouhý zimy, a horký léta. Musíš si zvyknout, bude to trvat ještě tak 20 let ;-) .
1. 12. 2006 20:57
Re: jo japonci
:-) :yes: :yes:
1. 12. 2006 20:57
Re: POJĎTE PANE, BUDEME SI HRÁT
Zkus jiný brejle...