Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hvězda Avengers chystá pořad o autech, bude předělávat staré autobusy a náklaďáky

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Herec Jeremy Renner se chystá dát vyřazeným užitkovým vozidlům nový smysl a následně je předat lidem z několika zemí světa.

Jeremy Renner je dobře známým hercem, který se v posledních letech objevil třeba v sérii Avengers. Kromě toho je však celkem dobře známá i jeho záliba ve velkých a těžkých strojích, která ho ovšem začátkem roku málem stála život. Ještě předtím ale stihl natočit nový pořad nazvaný Rennervations, který se od 12. dubna objeví na platformě Disney+.

Video se připravuje ...

Jak už název napovídá, ústředním tématem budou renovace, které budou provádět známé osobnosti pod vedením slavného herce. Z ukázky totiž vyplývá, že herec koupil několik vyřazených vozidel ze státní správy, kterým chce vdechnout zcela nový účel a smysl používání. Vozidla pak najdou uplatnění jak v USA, tak i v Mexiku a Indii.

Abychom byli trochu konkrétnější – čtyřdílná série se vypraví do amerického Chicaga a Rena, mexického Los Cobos a Indie. V posledním jmenovaném státě doručí Renner náklaďák vybavený jako pojízdná čistička vody. Součástí jeho týmu se přitom stane i Bollywoodská superstar Anil Kapoor.

Video se připravuje ...

V dalších městech uvidí diváci autobus přestavěný na mobilní taneční studio s parketem, autobus přestavěný na rekreační sportovní centrum a jeden automobil bude přestavěný na mobilní hudební studio. V různých městech se navíc ke slavnému herci připojí známé lokální celebrity. „Doufám, že to ukáže, jak snadné je změnit životy ostatních lidí k lepšímu,“ uvedl herec v ukázce.

Rennervations a druhá série Mayor of Kingstown však budou na delší dobu zřejmě poslední projekty, ve kterých Rennera uvidíme. Začátkem ledna, během snahy vyprostit zapadlé auto člena rodiny, totiž Rennera přejela jeho sněžná rolba. Herec utrpěl při nehodě vážná zranění, včetně cca 30 zlomených kostí, poranění hrudníku a ortopedických zranění. Nyní herec prodělává rekonvalescenci.

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme