Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai Terracan Adventure: další akční nabídka

Ondřej Láník
Diskuze (2)
V nedávné době byl uveden na český trh modernizovaný offroad Hyundai Terracan. Nyní přichází na trh limitovaná série s názvem Adventure.

V rámci uvedení tohoto modernizovaného modelu uvádí nyní Hyundai na trh limitovanou sérii s názvem Terracan Adventure. Vůz je v nabídce se vznětovým motorem 2,9 CRDi o výkonu 120kW, s pětistupňovou manuální nebo čtyřstupňovou automatickou.

Bohatá základní výbava vozu Hyundai Terracan Adventure obsahuje například disky kol z lehkých slitin, přední mlhové světlomety, boční obložení dveří a nárazníků, integrovanou anténu v zadním skle a střešní ližiny s příčníky. v bezpečnostní výbavě je antiblokovací systém ABS a EBD, diferenciál zadní nápravy s omezenou svorností a bezpečnostní vzduchové vaky řidiče i spolujezdce.

V rámci vnitřní výbavy získá zákazník při koupi již v základní výbavě výškově nastavitelný volant, výškově nastavitelné sedadlo řidiče s bederní opěrkou, kožené čalounění sedadel a vyhřívaná přední sedadla, elektricky nastavitelné sedadlo řidiče, elektricky ovládané a výklopné střešní okno, přípravu na rádio, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zrcátka, elektrické ovládání oken vpředu i vzadu, dálkově ovládané centrální zamykání, automatickou klimatizaci, kůží potažený volant a hlavice řadící páky a obložení přístrojové desky imitací dřeva a další.

U Terracanu Adventure je novinkou trvalý pohon 4x4 s aktivním přenosem točivého momentu.

Terracan Adventrue s manuální převodovkou se prodává za 899.900 Kč s DPH, v případě úpravy pro kategorii N1 za něj zaplatíte 775.208 Kč bez DPH. Verze s automatickou převodovkou je za 949.900 Kč, resp. 817.225 Kč bez DPH.

Ondřej Láník
Diskuze (2)